سالاد یکی از انواع پیش غذاهای پرطرفدار در جهان است که از مخلوط کردن سبزیجات مختلف تهیه می شود، سالاد باقلا یکی از انواع سالاد سبزیجات خوشمزه مناسب برای گیاهخواران و افراد وگن می باشد.
ما در این مقاله از سایت کوکا آموزش درست کردن سالاد باقلا سبز خانگی خوشمزه و مجلسی را برای شما ارائه کرده ایم.
مواد لازم برای تهیه ی سالاد باقالا
- ذرت – 4 عدد
- باقلا سبز – 100 گرم
- سیر – 2 حبه
- فلفل قرمز تازه – 1 عدد
- ریحان و نعناع خرد شده – دو قاشق غذاخوری
- روغن زیتون – 1 قاشق غذاخوری
- سرکه – 1 تا 2 قاشق چایخوری
طرز تهیه ی سالاد باقالا و ذرت
با یک چاقوی دانه های ذرت را از چوب آن جدا کنید، در یک قابلمه روغن زیتون بریزید و سیر و ذرت را برای 5 دقیقه در آن تفت دهید.
باقلا سبز را به مواد اضافه کنید و بگذارید 5 دقیقه دیگر بپزد، بعد از پختن باقلا، قابلمه رو از روی حرارت برداشته و فلفل قرمز، ریحان، نعناع و سرکه را به آن اضافه کنید.
سالاد باقلا آماده است در ظرفی بکشید و سرو کنید.
🔥 برای مشاهده سریع جدیدترین فال های امروز روی دکمه زیر کلیک فرمایید