طرز تهیه سالاد باقالا سبز و ذرت خانگی خوشمزه و جدید مجلسی + عکس

سالاد یکی از انواع پیش غذاهای پرطرفدار در جهان است که از مخلوط کردن سبزیجات مختلف تهیه می شود، سالاد باقلا یکی از انواع سالاد سبزیجات خوشمزه مناسب برای گیاهخواران و افراد وگن می باشد.

ما در این مقاله از سایت کوکا آموزش درست کردن سالاد باقلا سبز خانگی خوشمزه و مجلسی را برای شما ارائه کرده ایم.

طرز تهیه سالاد باقلا
طرز تهیه سالاد باقلا

مواد لازم برای تهیه ی سالاد باقالا

  • ذرت – 4 عدد
  • باقلا سبز – 100 گرم
  • سیر – 2 حبه
  • فلفل قرمز تازه – 1 عدد
  • ریحان و نعناع خرد شده – دو قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون – 1 قاشق غذاخوری
  • سرکه – 1 تا 2 قاشق چایخوری

طرز تهیه ی سالاد باقالا و ذرت

با یک چاقوی دانه های ذرت را از چوب آن جدا کنید، در یک قابلمه روغن زیتون بریزید و سیر و ذرت را برای 5 دقیقه در آن تفت دهید.

باقلا سبز را به مواد اضافه کنید و بگذارید 5 دقیقه دیگر بپزد، بعد از پختن باقلا، قابلمه رو از روی حرارت برداشته و فلفل قرمز، ریحان، نعناع و سرکه را به آن اضافه کنید.

سالاد باقلا آماده است در ظرفی بکشید و سرو کنید.