طرز تهیه سالاد اندونزی رژیمی خوشمزه با کلم و سیب زمینی و سس بادام زمینی

طرز تهیه سالاد اندونزی
طرز تهیه سالاد اندونزی

سالاد گادو گادو که در ایران به نام سالاد اندونزی شناخته می شود، یکی از غذا های ملی کشور اندونزی محسوب می شود که به روش های مختلف و با استفاده از سیب زمینی و سبزیجات تازه (کلم ها، لوبیا سبز و اسفناج) خام یا بخار پز شده، کشمش، پنیر توفو، جوانه لوبیا و سس بادام زمینی تهیه می شود.

ما در این مقاله از سایت کوکا به طور کامل آموزش درست کردن سالاد اندونزی خانگی خوشمزه و مجلسی با کلم، سیب زمینی، پنیر توفو و سس بادام زمینی و بدون سس مایونز را برای شما ارائه کرده ایم. با ما همراه باشید!

مواد تشکیل دهنده سالاد اندونزی

  • کلم سفید یا بنفش خرد شده – 1 فنجان
  • هویج خرد شده – 1 عدد
  • خیار خرد شده – 1 عدد
  • گشنیز خرد شده – نصف فنجان
  • سیر تازه – 2 حبه
  • لوبیا سبز خام – 1/2 فنجان
  • پیازچه خرد شده – 3 ساقه
  • بادام زمینی بو داده – 1 فنجان
  • تربچه خرد شده – 6 عدد
  • پنیر توفو خرد شده – 1.5 فنجان
  • سیب زمینی آب پز شده – 1 کیلوگرم

مواد لازم برای تهیه سس بادام زمینی

  • کره بادام زمینی (ترجیحا خانگی) – 3/8 فنجان
  • لیمو ترش تازه – 1 عدد
  • سس سویا یا آب تمر هندی – 2 قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل تند – به مقدار دلخواه
  • پودر نارگیل شیرین- 3 قاشق غذا خوری
  • آب – 1/2 فنجان

طرز تهیه سس بادام زمینی

همه ی مواد (کره بادام زمینی، آب لیمو ترش، سس سویا، پودر نارگیل، آب و نمک) را در مخلوط کن بریزید و خوب هم بزنید تا سس صاف و یکدستی ایجاد شود.

روش درست کردن سالاد اندونزی

پنیر توفو قطعه قطعه شده را در یک تابه در مقدار کمی روغن تفت دهید تا کمی برشته شود.

در یک کاسه بزرگ همه ی سبزیجات (سیب زمینی، کلم، هویج، خیار، گشنیز، پیازچه، سیر، لوبیا سبز، تریچه) را با پنیر توفو تفت داده شده و بادام زمینی بو داده خرد شده ترکیب کنید و از سس بادام زمینی برای تزیین آن استفاده کنید.

سالاد اندونزی شما آماده است، آن را در ظرفی بریزید و سرو کنید. اگر دوست داشته باشید می توانید این سالاد را در کنار برنج کته شده یا کراکر استفاده کنید.

🔥 برای مشاهده سریع جدیدترین فال های امروز روی دکمه زیر کلیک فرمایید

فال ام را نشان بده

فال حافظ کوکا
نسرین
نویسنده، مترجم و علاقه مند به موضوعات سبک زندگی، فرهنگ و هنر و سرگرمی