در این مقاله نیز می خواهیم شما را با خواص انار پخته برای درمان سرفه، گلو درد و سرماخوردگی آشنا کنیم.
آب انار سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و دارای خواص ضد باکتری قوی بوده و برای درمان سرماخوردگی و آنفلونزا مفید می باشد.
علاوه بر مصرف انار به صورت خام می توانید با پختن آن یک آنتی بیوتیک قوی پدید آورده و از آن برای درمان سرماخوردگی و گلو درد در فصل پاییز و زمستان استفاده کنید.
طرز تهیه انار پخته
یک عدد انار تازه را خوب شسته و پس از خشک کردن، آن را روی شعله پخش کن با حرارت خیلی کم قرار دهید تا آهسته در درون خودش به مدت 15-20 دقیقه جوشیده و خوب پخته شود.
برای جلوگیری از سوختن انار هر چند دقیقه یکبار آن را خوب بچرخانید. هنگامی که انار شما خوب پخته شد کمی صبر کنید تا خنک شود و سپس تمامی دانه ها و پرده های سفید رنگ را نیز میل کنید.
بهتر است این کار را قبل از خواب انجام دهید و پس از آن چیزی خورده نشود. برای درمان عفونت های شدید بهتر است این درمان به مدت 3 روز ادامه داشته باشد.
🔥 برای مشاهده سریع جدیدترین فال های امروز روی دکمه زیر کلیک فرمایید