خواص شگفت انگیز انار پخته برای درمان سرماخوردگی + (طرز تهیه)

در این مقاله نیز می خواهیم شما را با خواص انار پخته برای درمان سرفه، گلو درد و سرماخوردگی آشنا کنیم.

آب انار سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و دارای خواص ضد باکتری قوی بوده و برای درمان سرماخوردگی و آنفلونزا مفید می باشد.

علاوه بر مصرف انار به صورت خام می توانید با پختن آن یک آنتی بیوتیک قوی پدید آورده و از آن برای درمان سرماخوردگی و گلو درد در فصل پاییز و زمستان استفاده کنید.

طرز تهیه انار پخته

یک عدد انار تازه را خوب شسته و پس از خشک کردن، آن را روی شعله پخش کن با حرارت خیلی کم قرار دهید تا آهسته در درون خودش به مدت 15-20 دقیقه جوشیده و خوب پخته شود.

خواص انار پخته
خواص انار پخته

برای جلوگیری از سوختن انار هر چند دقیقه یکبار آن را خوب بچرخانید. هنگامی که انار شما خوب پخته شد کمی صبر کنید تا خنک شود و سپس تمامی دانه ها و پرده های سفید رنگ را نیز میل کنید.

بهتر است این کار را قبل از خواب انجام دهید و پس از آن چیزی خورده نشود. برای درمان عفونت های شدید بهتر است این درمان به مدت 3 روز ادامه داشته باشد.


در ادامه بخوانید : خواص انار


فال روزانه کوکا