پیش از این در مقاله فواید انار، با خواص فراوان این میوه دوست داشتنی آشنا شده اید. در ادامه این مقاله قصد داریم شما را با طرز دون کردن صحیح انار در منزل آشنا کنیم. با کوکا همراه باشید.
روش اول
1- میوه انار را به شکل عمودی بر روی تخته برش بگذارید و به آرامی یک برش بر روی پوست آن ایجاد کنید. مواظب باشد که فقط پوست را ببرید و به دانه ها فشار وارد نکنید.
2- حالا با دست و به آرامی قسمت برش خورده را از هم جدا کنید. (انگشت های شست خود را لبه ی برش ها قرار دهید و انار را باز کنید)
3- دو قسمت انار را در یک کاسه آب سرد فرو ببرید و به آرامی لبه ها را به سمت پایین برگردانید تا میوه را باز کنید. (آب بافت سفید زیر پوست میوه را نرم می کند.)
4- حالا به آرامی با یک قاشق بر روی پشت انار بزنید تا دانه ها از پوست جدا شده و به درون کاسه بریزند.
5- در آخر با دست دانه هایی که درون پوست باقی مانده اند را جدا کرده و درون کاسه بریزید.
6- دانه ها سنگین هستند به همین دلیل به به پایین می روند و پوست و گوشت سفید رنگ داخل انار بر روی آب شناور می شوند که به راحتی می توانید آن ها را جمع کنید.
7- آب را خالی کنید و دانه های انار را که آماده خوردن هستند، استفاده کنید.
روش دوم (با قاشق)
1- در قسمت انتهایی میوه انار به صورت عمودی یک برش نه چندان عمیق ایجاد کنید.
2- حالا پوست این قسمت را به آرامی جدا کنید.
3- بر روی پوست انار به صورت افقی برش هایی نه چندان عمیق ایجاد کنید.
4- حالا هر برش را به آرامی کمی باز کنید و با قاشق بر پشت انار ضربه بزنید تا دانه ها از پوست جدا شوند و در ظرف مورد نظر ریخته شوند.
🔥 برای مشاهده سریع جدیدترین فال های امروز روی دکمه زیر کلیک فرمایید