طرز تهیه سالاد نودل سرد خوشمزه با سبزیجات و سس بادام زمینی

طرز تهیه سالاد نودل سرد
طرز تهیه سالاد نودل سرد

سالاد نودل یکی از انواع سالاد های خوشمزه و لذیذ است که با استفاده از نودل یا رشته فرنگی (رشته هایی که از برش خمیر آرد یا خمیر فطیر تهیه می شود) و سبزیجات تازه تهیه می شود و برای گیاهخواران و افراد وگن مناسب می باشد.

ما در این مقاله از سایت کوکا آموزش درست کردن سالاد نودل سرد آسیایی خوشمزه خانگی و سس با کره بادام زمینی را ارائه کرده ایم. با ما همراه باشید!

مواد لازم برای تهیه ی سالاد نودل سرد

  • نودل – 2 فنجان
  • هویج – 2 فنجان
  • خیار – 1/2 فنجان
  • جوانه لوبیا – 1/2 فنجان
  • پیازچه – 1 ساقه
  • نعناع تازه – 3 برگ
  • گشنییز – 3 یا 4 برگ

مواد لازم برای تهیه ی سس بادام زمینی

  • کره بادام زمینی – 2 قاشق غذا خوری
  • شیر نارگیل – 2 قاشق غذا خوری
  • آب لیمو ترش تازه – 1 قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل قرمز – به مقدار دلخواه
  • آب – 2 قاشق غذا خوری

طرز تهیه سالاد نودل آسیایی

در قابلمه آب را جوش آورده نودل را می پزیم وقتی پخته شد، کنار می گذاریم تا خنک شود.

خانم های یزدی کلیک کنن

هویج را رنده کنید.

خیار را ریز خرد کنید.

برای تهیه سس سالاد با کره بادام زمینی، همه ی مواد را با هم در مخلوط کن بریزید و بگذارید خوب هم بخورد.

حالا در یک کاسه بزرگ نودل پخته شده را با هویج، خیار، پیازچه خرد شده و جوانه لوبیا ترکیب کنید. سس بادام زمینی را بر روی آن بریزید و باز هم ترکیب کنید، به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید تا سرد شود.

سالاد نودل سرد آماده است، آن را در ظرفی بریزید و با نعناع و گشنیز تازه تزیین کنید.