طرز تهیه ی سالاد مکزیکی لوبیا سیاه و ذرت با آووکادو و سس آبلیمو و روغن زیتون

 

طرز تهیه سالاد لوبیا سیاه
طرز تهیه سالاد لوبیا سیاه

سالاد لوبیا سیاه یکی از انواع سالاد های خوشمزه و پرطرفدار مکزیکی است که به دلیل مقادیر بالای پروتئین موجود در آن یکی از بهترین منابع غذایی پروتئین برای گیاهخواران و وگن ها محسوب می شود.

ما در این مقاله از سایت کوکا آموزش درست کردن سالاد مکزیکی لوبیا سیاه و ذرت با آووکادو و سس آبلیمو و روغن زیتون را برای شما ارائه کرده ایم. با ما همراه باشید!

مواد لازم برای تهیه ی سالاد لوبیا سیاه

  • لوبیا سیاه (پخته و آبکشی شده) – 420 گرم
  • ذرت (پخته شده) – یک و نیم فنجان
  • پیازچه خرد شده – نصف فنجان
  • فلفل هالاپینیو تازه – یک عدد
  • گوجه فرنگی (خرد شده) – 3 عدد
  • فلفل دلمه قرمز (خرد شده) – 1 عدد
  • آب لیموترش تازه – 2 قاشق غذا خوری
  • روغن زیتون – 1 قاشق غذا خوری
  • آووکادو – 1 عدد
  • نمک و فلفل – به مقدار دلخواه
  • گشنیز تازه (خرد شده) – نصف فنجان

طرز تهیه ی سالاد لوبیا سیاه و آووکادو

در یک کاسه بزرگ لوبیا سیاه پخته شده را به همراه ذرت پخته شده و پیازچه، فلفل هالاپینیو، گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای قرمز مخلوط کنید.

سس آبلیمو و روغن زیتون را بر روی مواد بریزید، آووکادو خرد شده را به سالاد اضافه کنید. نمک و فلفل و گشنیز خرد شده را بر روی سالاد بریزید.

سالاد لوبیا سیاه آماده است، به مدت 30 دقیقه درون یخچال بگذارید تا سرد شود و سپس سرو کنید.