طرز تهیه سالاد نودل کدو سبز آسیایی با کاهو و سس سرکه و روغن زیتون

طرز تهیه سالاد نودل آسیایی
طرز تهیه سالاد نودل آسیایی

سالاد نودل آسیایی از انواع سالاد های خوشمزه و رژیمی است که به آسانی با استفاده از نودل (رشته فرنگی) کدو سبز و انواع سبزیجات تازه تهیه می شود. این سالاد برای گیاهخواران و افراد وگن مناسب می باشد.

ما در این مقاله از سایت کوکا روش درست کردن سالاد نودل آسیایی خانگی خوشمزه با کاهو و سس سرکه و روغن زیتون را برای شما ارائه کرده ایم. با ما همراه باشید!

مواد لازم برای تهیه ی سالاد نودل آسیایی

  • کدو سبز – 3 تا 4 عدد
  • کاهو پیچ – 2 فنجان
  • هویج – 1 عدد
  • فلفل دلمه ای قرمز – 1 فنجان
  • پیازچه – 2 عدد
  • گشنیز – 1/2 فنجان
  • نمک – به مقدار دلخواه

مواد لازم برای تهیه سس سرکه و روغن زیتون

  • سرکه (ترجیحا سرکه برنج مزه دار شده با نمک و فلفل و شکر) – 1/3 فنجان
  • روغن زیتون – 2 قاشق غذا خوری
  • روغن کنجد – 2 قاشق چای خوری
  • سیر (خرد شده) – یک حبه
  • فلفل قرمز تند – به مقدار لازم

آموزش تهیه سالاد نودل آسیایی

با استفاده از یک دستگاه نودل ساز، کدو سبز ها را به صورت رشته های نودل در آورید.

هویج را رنده کنید.

کاهو پیچ را ریز خرد کنید.

فلفل دلمه ای قرمز را ریز خرد کنید.

گشنیز ها و پیازچه ها را خرد کنید.

برای تهیه سس سالاد نودل، سرکه برنج را با روغن زیتون، روغن کنجد، فلفل قرمز تند و سیر رنده شده ترکیب کنید.

در یک کاسه بزرگ کدو سبز رشته شده را با هویج، کاهو پیچ، فلفل دلمه ای قرمز، گشنیز و پیازچه ترکیب کنید، بر روی آن ها کمی نمک بریزد و سپس سس سالاد نودل که همان سس سرکه و روغن زیتون است را بریزید و هم بزنید تا مواد به خورد هم بروند.

سالاد نودل آسیایی آماده است، در ظرفی بریزید و سرو کنید.