اسفناج پلو؛ طرز تهیه اسفناج پلوی هندی خوشمزه با قارچ و هویج

 اسفناج پلو هندی

اسفناج خواص زیادی برای بدن دارد و ما در اینجا برای شما طرز تهیه اسفناج پلو با قارچ را که برای گیاهخواران و افراد وگان مناسب است ارائه کرده ایم.

اسفناج پلو هندی
اسفناج پلو هندی

مواد لازم برای تهیه ی اسفناج پلو خوشمزه

– 2 قاشق سوپ‌خوری روغن آفتابگردان
– یک قاشق سوپ‌خوری کره
– یک عدد پیاز (ریز خرد شود)
– 2 حبه سیر (له شود)
– 3 عدد گوجه فرنگی (پوست کنده و خرد شود)
– 275 گرم یا یک و نیم پیمانه برنج
– یک قاشق چای‌خوری پودر تخم گشنیز
– یک قاشق چای‌خوری پودر زیره
– 2 عدد هویج (درشت رنده شود)
– 3 پیمانه آب
– 175 گرم برگ ریز اسفناج (خوب شسته شود)
– 50 گرم یا نصف پیمانه بادام هندی خام
– نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
– قارچ به دلخواه

طرز پخت اسفناج پلو هندی

قابلمه متوسطی آماده کرده و روغن و کره را در آن بریزید و روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید، سپس پیاز خردشده را به آن اضافه کنید و 6 تا 7 دقیقه حرارت دهید تا پیاز نرم شود. حالا سیر و گوجه‌فرنگی را افزوده و حدود 3 دقیقه دیگر حرارت دهید.

برنجی که از 2 ساعت پیش خیس کرده بودید را داخل سبدی آبکشی کنید و به مواد فوق در قابلمه اضافه کنید. پودر تخم گشنیز و پودر زیره را نیز به برنج بیفزایید و این مخلوط برنجی را به مدت یک دقیقه، روی شعله اجاق‌گاز حرارت دهید.

پس از آن، هویج و آب را اضافه کرده و با کمی نمک و پودر فلفل سیاه مزه‌دار کنید. در قابمله را بگذارید و برنج را به مدت یک ساعت حرارت دهید. پس از گذشت این مدت، برگ‌های اسفناج را به همراه بادام هندی روی برنج بریزید و دم‌کنی را روی در قابلمه قرار دهید و نیم ساعت دیگر حرارت دهید تا اسفناج نیز به همراه برنج بپزد.

در پایان، هنگام کشیدن غذا، ابتدا مواد را با هم مخلوط کرده، سپس در دیس مورد نظر بکشید.