طرز تهیه دمپخت سیر نرگسی ساده و خوشمزه خانگی بدون گوشت با سیر تازه

طرز تهیه دمپخت سیر نرگسی
طرز تهیه دمپخت سیر نرگسی

دمپخت سیر نرگسی یکی از انواع دمپختک های ساده و خوشمزه است که سریع آماده می شود و یک وعده ی غذایی عالی برای نوزادان و کودکان و همچنین گیاهخواران و افراد وگن محسوب می شود.

ما در این مقاله از سایت کوکا آموزش درست کردن دمپخت سیر نرگسی خانگی خوشمزه بدون گوشت با سیر تازه را ارائه کرده ایم. با ما همراه باشید!

مواد لازم برای تهیه دمپخت سیر نرگسی

  • برنج سفید – 3 پیمانه
  • زردک – 2 عدد
  • پیاز – یک عدد
  • شوید تازه – 3 قاشق غذاخوری
  • سیر تازه – 2 تا 3 حبه
  • زردچوبه، نمک و فلفل سیاه – به مقدار لازم
  • روغن کنجد – به میزان لازم
  • عدس – 1 پیمانه

روش تهیه دمپختک سیر نرگسی

برنج را به مدت یک ساعت در آب خیس کنید.

عدس را پاک کرده، بشویید و در قابلمه‌ ای روی حرارت قرار دهید تا پخته شود.

زردک‌ ها را بشویید و بعد پوست آن ها را جدا کنید، آن ها را نگینی خرد کرده و بخارپز کنید.

در قابلمه‌ ای به مقدار لازم روغن کنجد بریزید، پیاز را نگینی خرد کنید و در روغن تفت دهید سپس سیر خرد شده، زردچوبه، فلفل و نمک را اضافه کرده و کمی تفت دهید. شوید خرد شده، زردک و عدس به همراه برنج خیس خورده را به مواد درون قابلمه اضافه کنید.

بر روی مواد آب بریزید و بگذارید بجوشد تا آب آن خشک شود، درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید به مدت 45 دقیقه دم بکشد.

دمی سیر نرگسی آماده است، در ظرفی بکشید و با سالاد شیرازی سرو کنید.