در هند، ترشیجات از اجزای جدایی ناپذیر وعده های غذایی محسوب می شوند، یکی از روش های خوشمزه کردن سیر ترشی استفاده از دانه ها و سبزیجات معطر برای تهیه ی آن می باشد.
ما در این مقاله از سایت کوکا آموزش درست کردن سیر ترشی فوری یک روزه ساده هندی با روغن و فلفل را ارائه کرده ایم.
مواد لازم برای تهیه سیر ترشی هندی
- سیر – 250 گرم
- نمک – 2 قاشق غذاخوری
- پودر فلفل قرمز – 6 قاشق غذاخوری
- پودر زردچوبه – 1 قاشق چای خوری
- تخم گشنیز – 2 قاشق غذاخوری
- دانه های خردل – 1 قاشق چای خوری
- زیره سبز – 1 قاشق چای خوری
- زنجبیل – 2 تکه
- برگ کاری – 1 برگ
- روغن کنجد – 1/2 فنجان
- سرکه – 1/2 فنجان
- فلفل سبز تند – 1 عدد
طرز تهیه سیر ترشی یک روزه
سیر تازه را حبه کرده، بشویید و خشک کنید. روغن کنجد را در یک تابه گرم کنید و سیر ها حدودا 5 دقیقه در آن تفت دهید، سیر ها را از روغن در آورده و کنار بگذارید.
در همان روغن دانه های خردل، تخم گشنیز، برگ کاری، زنجبیل خرد شده، پودر زردچوبه، فلفل قرمز و زیره را کمی تفت دهید. حالا فلفل سبز خرد شده، سرکه و نمک را به مواد اضافه کنید و بگذارید به مدت 7 تا 10 دقیقه بجوشد تا مواد خوب با هم ترکیب شوند.
این مواد را بر روی سیر ها بریزید و بگذارید 1 ساعت بماند تا آماده مصرف شود، این ترشی سیر را می توانید تا یکسال در یخچال نگهداری کنید.
🔥 برای مشاهده سریع جدیدترین فال های امروز روی دکمه زیر کلیک فرمایید