سیر ترشی یکی از ترشیجات خوشمزه و خوش رنگ بوده که در فرهنگ ایرانی جایگاه ویژه ای دارد، در ایران سیر ترشی را به همراه انواع غذا مصرف می کنند و بهتر است بدانید که سیر ترشی فواید و خواص زیادی برای بدن دارد.
ما در این مقاله از سایت کوکا آموزش درست کردن سیر ترشی با رب انار، تمر هندی و شیره خرما یا شیره انگور را ارائه کرده ایم.
مواد لازم برای تهیه سیر ترشی خانگی خوشمزه
- سیر تازه – 5 کیلوگرم
- رب انار – 1 لیوان
- شیره خرما یا شیره انگور – 1 لیوان
- سرکه – به مقدار لازم
- تمر هندی – 1 بسته
- نمک – 1 قاشق غذاخوری
- شکر (به دلخواه) – 2 لیوان
دستور تهیه سیر ترشی با رب انار
همه ی مواد را در یک قابلمه با هم ترکیب کنید و بگذارید یک ساعت بر روی حرارت به آرامی بپزد، شعله را خاموش کرده و بگذارید یک شب به همان حال بماند، روز بعد سیر ترشی را در ظرف مخصوص ریخته و به مدت 40 روز در جای تاریک و خنک می گذاریم تا برسد.
سیر ترشی فوری شما آماده است، فراموش نکنید که سیر ترشی هر چه بیشتر بماند خوشمزه و تیره رنگ می شود.
🔥 برای مشاهده سریع جدیدترین فال های امروز روی دکمه زیر کلیک فرمایید