طرز تهیه سیر ترشی شمالی هفت ساله با سرکه سفید، قرمز و سیب

سیر ترشی را در اصل از ترکیب سیر خام تازه و سرکه و نمک درست می کنند و به عنوان یکی از ترشیجات خوشمزه و پرطرفدار در کنار انواع غذا سرو می کنند.

در این مقاله از سایت کوکا آموزش درست کردن سیر ترشی شمالی هفت ساله با سرکه سفید، سرکه قرمز و سرکه سیب را ارائه کرده ایم.

طرز تهیه سیر ترشی شمالی هفت ساله
طرز تهیه سیر ترشی شمالی هفت ساله

مواد لازم برای تهیه سیر ترشی با سرکه

  • سیر تازه – 1 کیلوگرم
  • سرکه – به میزان لازم
  • نمک – 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه سیر ترشی هفت ساله

سیر های خام تازه را به مدت چند ساعت در آب خیس کنید و پوست آن ها را کنده و یک روز در آفتاب بگذارید تا خشک شوند.

یک ظرف شیشه ای تمیز را آماده کنید و سیر ها و نمک را در آن بریزید و حالا سرکه سفید، سرکه قرمز یا سرکه سیب روی سیر ها بریزید، توجه داشته باشید که سرکه باید روی سیر ها را بگیرد.

درب شیشه را ببندید و به مدت 20 روز زیر نور خورشید بگذارید تا سرکه به خورد سیر ها برود و سیر ها به اصطلاح پخته شوند، سپس ظرف حاوی سیر ترشی را در جای تاریک و خنک بگذارید تا حداقل یکسال و حداکثر هفت سال بماند و برسد.

فراموش نکنید که سیر ترشی هر چه بیشتر بماند نرم تر و خوشمزه تر شده و از مرغوبیت بالاتری برخوردار می شود.