خورش به (به انگلیسی quince stew)یکی از انواع خورش های ایرانی خوشمزه و لذیذ است که خیلی سریع و آسان تهیه می شود و به عنوان یک وعده غذایی ایده آل برای کودکان و گیاهخواران و افراد وگن شناخته می شود.
ما در این مقاله از سایت کوکا به طور کامل آموزش درست کردن خورش به خوشمزه خانگی بدون گوشت و آلو با رب گوجه فرنگی را ارائه کرده ایم. با ما همراه باشید!
مواد لازم برای تهیه خورش به بدون گوشت
- به – 2 پیمانه
- پیاز – 2 پیمانه
- سویا – 1 پیمانه
- قارچ – 1 پیمانه
- رب گوجه فرنگی – 2 قاشق غذاخوری
- آب لیمو ترش تازه – به میزان لازم
- نمک، فلفل و زردچوبه – به میزان دلخواه
دستور پخت خورشت به خوشمزه
به را خرد کنید.
پیاز را خرد کرده و سرخ کنید.
قارچ ها را خرد کنید.
به خرد شده را به همراه پیاز سرخ کنید، سویا های خیس خورده را به آن اضافه کنید و بگذارید تا سرخ و برشته شوند و سپس قارچ خرد شده را به آن اضافه کنید.
رب گوجه فرنگی، آب لیمو ترش تازه، نمک و فلفل و زردچوبه را در دو لیوان آب حل کنید و به مواد دیگر اضافه کنید، بگذارید 30 دقیقه بپزد تا جا بیفتد.
خورش به آماده است، آن را در ظرفی بکشید و به همراه نان یا برنج سرو کنید.
🔥 برای مشاهده سریع جدیدترین فال های امروز روی دکمه زیر کلیک فرمایید