طرز تهیه خورش دال عدس هندی خانگی خوشمزه بدون گوشت و روغن

طرز تهیه خورش دال عدس
طرز تهیه خورش دال عدس

خورش دال عدس یکی از انواع خورشت های خوشمزه و لذیذ است که بسیار آسان تهیه می شود و به دلیل مقادیر بالای پروتئین که دارد برای گیاهخواران، افراد وگن و کودکان بسیار مفید می باشد.

ما در این مقاله از سایت کوکا آموزش درست کردن خورش دال عدس هندی خوشمزه رژیمی و مجلسی بدون گوشت را ارائه کرده ایم. با ما همراه باشید!

مواد لازم برای تهیه خورش دال عدس

  • دال عدس – نصف فنجان
  • آب سبزیجات – 2 فنجان
  • پیاز – 1 عدد
  • سیر تازه – 2 حبه
  • گوجه فرنگی – 1 عدد
  • رب گوجه فرنگی – یک قاشق غذا خوری
  • زردچوبه – 1 قاشق چای خوری
  • زیره سبز – 1 قاشق چای خوری
  • فلفل قرمز تند – 1 قاشق چای خوری
  • پودر زنجبیل -1 قاشق غذا خوری
  • گشنیز – 1 قاشق غذا خوری
  • گرام ماسلا – 2 قاشق چای خوری

طرز پخت خورش دال عدس هندی

پیاز را مکعبی خرد کنید.

سیر ها را ریز خرد کنید.

گوجه فرنگی را مکعبی خرد کنید.

در یک قابلمه، پیاز ها و سیر را بدون روغن کمی تفت دهید تا نرم شوند. نمک، فلفل قرمز، زردچوبه، زنجبیل و زیره را به آن ها اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.

حالا گوجه فرنگی، رب گوجه فرنگی، گشنیز خرد شده، دال عدس و آب سبزیجات را اضافه کنید و بگذارید تا آب به جوش آید. درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید به مدت 15 دقیقه بجوشد تا خوب پخته شود، گرام ماسلا را اضافه کنید و بگذارید 5 دقیقه ی دیگر هم بپزد تا جا بیفتد.

خورش دال عدس آماده است، می توانید آن را با پلو یا نان سرو کنید.

ارزش غذایی خورش دال عدس (یک فنجان)

کالری : 103

چربی :0.7 گرم

کربوهیدرات : 19.2 گرم

پروتئین : 7 گرم

فیبر : 8.6 گرم

قند : 2.2 گرم