طرز تهیه خورش کنگر خوشمزه شیرازی و کرمانشاهی بدون گوشت و مرغ

خورش کنگر یکی از خورش های خوشمزه ی ایرانی است که بیشتر در فصل بهار طبخ می شود و دو نوع خورش کنگر شیرازی و خورش کنگر کرمانشاهی، معروف ترین شیوه های پخت آن هستند.

ما در این مقاله از سایت کوکا روش درست کردن خورش کنگر خوشمزه مجلسی را برای شما ارائه کرده ایم.

طرز تهیه خورش کنگر خوشمزه
طرز تهیه خورش کنگر خوشمزه

مواد لازم برای تهیه خورش کنگر

  • نعناع و جعفری – 500 گرم
  • کنگر تازه – یک کیلوگرم
  • آب نارنج یا آب لیمو ترش تازه – یک فنجان
  • پیاز – یک عدد متوسط
  • زعفران ساییده – نصف قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل – به میزان لازم
  • روغن کنجد – به میزان لازم

طرز تهیه خورش کنگر شیرازی مجلسی

مقداری روغن کنجد درون قابلمه بریزید و پیاز ها را در آن تفت دهید، نمک، سبزی و کنگر پاک شده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید، زعفران دم کرده را به ترکیب اضافه کرده و سپس 3 لیوان آب بر روی مواد بریزید و بگذارید تا بپزد و خورش جا بیفتد.

خورش کنگر شما آماده است می توانید آن را در کنار پلو سرو کنید.

طرز تهیه خورش کنگر کرمانشاهی

خورش کنگر کرمانشاهی هم مثل خورش کنگر شیرازی طبخ می شود فقط به جای آب نارنج یا آب لیمو ترش به آن غوره تازه و مقداری رب گوجه فرنگی اضافه می کنند.

🔥 برای مشاهده سریع جدیدترین فال های امروز روی دکمه زیر کلیک فرمایید

فال ام را نشان بده

فال حافظ کوکا