چیز کیک که با نام کیک پنیری هم شناخته می شود یکی از دسر های خوشمزه و پر طرفدار است که هم می توان آن را در فر تهیه کرد و هم در یخچال.
رسپی چیز کیک لیمویی که ما ارائه کرده ایم کاملا خام و بدون گلوتن تهیه می شود و برای گیاهخواران، افراد وگن، خام گیاهخواران و افراد مبتلا به سلیاک مناسب و مفید می باشد.
ما در این مقاله از سایت کوکا آموزش درست کردن چیز کیک لیمویی خوشمزه و ساده خانگی بدون پنیر و خامه را ارائه کرده ایم. با ما همراه باشید!
مواد لازم برای تهیه پایه کیک چیز کیک لیمویی
- بادام خام – ¾ فنجان
- خرما – 1 عدد
- روغن نارگیل – 1 قاشق غذا خوری
- دانه چیا – 1 قاشق غذا خوری
- شربت افرا – 1 قاشق غذا خوری
مواد لازم برای تهیه خامه چیز کیک بدون پنیر
- بادام هندی – ¾ فنجان
- آب لیمو ترش تازه – 5 قاشق غذا خوری
- شربت افرا – 3 قاشق غذا خوری
- روغن نارگیل – 2 قاشق غذا خوری
- پودر زنجبیل – 1 قاشق چای خوری
- عصاره وانیل – 1 قاشق چای خوری
- چیا سید – 1 قاشق غذا خوری
دستور تهیه چیز کیک ساده و خوشمزه
برای تهیه کیک پایه چیز کیک همه ی مواد از جمله بادام خیس خورده، خرمای خیس خورده، دانه چیا و روغن نارگیل را در یک غذا ساز بریزید و بگذارید با هم ترکیب شوند، شربت افرا را اضافه کنید و دوباره ترکیب کنید.
حالا مواد را که حالت چسبناک پیدا کرده است در قالب هایی بریزید و در فریزر قرار دهید تا شکل بگیرند.
برای تهیه خامه چیز کیک بادام هندی خیس خورده، چیا سید خیس خورده، آب لیمو ترش تازه، شربت افرا، روغن نارگیل، پودر زنجبیل و عصاره وانیل را در یک مخلوط کن بریزید و خوب با هم مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود.
پایه کیک را از فریزر در آورید و خامه چیز کیک را بر روی آن بریزید، بگذارید 5 ساعت یا یک شب در فریزر بماند تا بسته شده و شکل بگیرد.
چیز کیک خام گیاهی شما آماده است، می توانید بر روی آن را با رزماری، پوست رنده شده لیمو ترش، قطعات لیمو ترش و حتی شربت گیلاس طبیعی تزیین کرده و سرو کنید.
نکات مهم
پیشنهاد می کنیم که آجیل هایی را که برای تهیه چیز کیک استفاده می کنید به مدت یک شب یا حداقل 4 ساعت در آب خیس کنید تا نرم تر شده و هضم آن ها سریع تر شود.
اگر دوست دارید که خامه چیز کیک لیمویی کمی رنگ داشته باشد، می توانید 1/8 قاشق چای خوری پودر زردچوبه به آن اضافه کنید.
منبع : unconventionalbaker
🔥 برای مشاهده سریع جدیدترین فال های امروز روی دکمه زیر کلیک فرمایید