طرز تهیه دسر گلابی پخته داغ دارچینی با عسل و گردو

دسر گلابی یکی از انواع دسر های شیرین و خوشمزه مناسب برای مهمانی ها می باشد، ما در این مقاله از سایت کوکا آموزش درست کردن دسر گلابی درسته پخته با دارچین و عسل را برای شما ارائه کرده ایم.

طرز تهیه دسر گلابی دارچینی
طرز تهیه دسر گلابی دارچینی

مواد لازم برای تهیه ی دسر گلابی دارچینی

  • گلابی – 3 عدد ( نصف هر کدام برای یک نفر)
  • عسل – 2 قاشق غذاخوری بزرگ
  • پودر دارچین – 1 قاشق غذاخوری
  • گردو خرد شده – یک چهارم فنجان
  • روغن نارگیل – به دلخواه

آموزش تهیه دسر گلابی کاراملی با عسل و دارچین

فر را با درجه حرارت 350 تا 400 درجه فارنهایت گرم کنید.

گلابی‌ ها را نصف کنید و هسته های آن  ها را خارج کنید. روی گلابی‌ها با فرچه آشپزی یا نوک انگشت خود روغن نارگیل بمالید و داخل فر بگذارید تا کباب شوند، اگر فر ندارید ماهیتابه داغ روی گاز هم همین کار را می‌کند.

به مدت 15 دقیقه گلابی‌ ها در فر کاملا گریل و کبابی می‌ شوند، در یک کاسه کوچک عسل و پودر دارچین را با هم خوب مخلوط کنید.

گلابی‌ها را بیرون بیاورید بگذارید کمی خنک شوند و از حالت داغی خارج شوند، وقتی گلا‌بی‌ ها هنوز گرم هستند روی آن ها ترکیب عسل و دارچین را بریزید و در نهایت پودر گردو که کمی درشت باشند بپاشید تا به عسل‌ ها بچسبند.

این دسر را بلافاصله بعد از پخت سرو کنید.