طرز تهیه دسر گلابی پخته داغ دارچینی با عسل و گردو

دسر گلابی یکی از انواع دسر های شیرین و خوشمزه مناسب برای مهمانی ها می باشد، ما در این مقاله از سایت کوکا آموزش درست کردن دسر گلابی درسته پخته با دارچین و عسل را برای شما ارائه کرده ایم.

طرز تهیه دسر گلابی دارچینی
طرز تهیه دسر گلابی دارچینی

مواد لازم برای تهیه ی دسر گلابی دارچینی

  • گلابی – 3 عدد ( نصف هر کدام برای یک نفر)
  • عسل – 2 قاشق غذاخوری بزرگ
  • پودر دارچین – 1 قاشق غذاخوری
  • گردو خرد شده – یک چهارم فنجان
  • روغن نارگیل – به دلخواه

آموزش تهیه دسر گلابی کاراملی با عسل و دارچین

فر را با درجه حرارت 350 تا 400 درجه فارنهایت گرم کنید.

گلابی‌ ها را نصف کنید و هسته های آن  ها را خارج کنید. روی گلابی‌ها با فرچه آشپزی یا نوک انگشت خود روغن نارگیل بمالید و داخل فر بگذارید تا کباب شوند، اگر فر ندارید ماهیتابه داغ روی گاز هم همین کار را می‌کند.

خانم های یزدی کلیک کنن

به مدت 15 دقیقه گلابی‌ ها در فر کاملا گریل و کبابی می‌ شوند، در یک کاسه کوچک عسل و پودر دارچین را با هم خوب مخلوط کنید.

گلابی‌ها را بیرون بیاورید بگذارید کمی خنک شوند و از حالت داغی خارج شوند، وقتی گلا‌بی‌ ها هنوز گرم هستند روی آن ها ترکیب عسل و دارچین را بریزید و در نهایت پودر گردو که کمی درشت باشند بپاشید تا به عسل‌ ها بچسبند.

این دسر را بلافاصله بعد از پخت سرو کنید.