طرز تهیه کیک براونی شکلاتی خیس خوشمزه با جو دوسر پرک و پودر کاکائو

طرز تهیه کیک براونی شکلاتی
طرز تهیه کیک براونی شکلاتی

کیک براونی چیست؟

براونی شکلاتی نوعی کیک تخت و چهار گوش لذیذ و خوشمزه آمریکایی است که به عنوان دسر و بیشتر در وعده ی صبحانه استفاده می شود و در آمریکا و کانادا طرفداران زیادی دارد.

ما در این مقاله از سایت کوکا آموزش درست کردن کیک براونی شکلاتی نرم و مرطوب خانگی خوشمزه بدون فر و مایکروویو را ارائه کرده ایم. با ما همراه باشید!

مواد لازم برای تهیه ی براونی شکلاتی بدون شکلات

  • جو دوسر پرک – 2 پیمانه
  • بادام هندی خام – 1 پیمانه
  • خرما بدون هسته – 8 عدد
  • پودر کاکائو – یک سوم پیمانه
  • نمک – کمی
  • موز – 1 عدد
  • پوره سیب – یک چهارم پیمانه
  • گردو خرد شده – یک چهارم پیمانه
  • چیپس شکلات – برای تزیین

طرز تهیه براونی شکلاتی بدون فر

جو دوسر پرک، بادام هندی، خرما، پودر کاکائو و نمک را در غذا ساز بریزید تا به خوبی مخلوط شده و بافتی نرم و یک دست پیدا کنند.

موز و پوره سیب را اضافه کنید و باز هم مخلوط کنید تا خمیری نرم و کمی چسبناک به دست آید. در یک ظرف نچسب مقداری روغن نارگیل اسپری کنید و خمیر را در آن بریزید و خوب پهن کنید تا صاف شود.

روی خمیر گردو خرد شده و اگر دوست دارید چیپس شکلات بریزید و آن را به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شده و به اصطلاح بگیرد.

کیک براونی شکلاتی آماده است، آن را به قطعات مربعی ببرید و سرو کنید.