طرز تهیه حمص (هوموس) معروف و خوشمزه لبنانی اصل با سیر کبابی

طرز تهیه حمص (هوموس) لبنانی
طرز تهیه حمص (هوموس) لبنانی

حمص (هوموس) لبنانی یکی از خوراک های گیاهی ساده و خوشمزه است که در خاورمیانه طرفداران زیادی دارد و اصولا به همراه نان پیتا سرو می شود. هوموس برای گیاهخواران و افراد وگن بسیار ایده آل می باشد.

ما در این مقاله از سایت کوکا به طور کامل آموزش درست کردن هوموس معروف لبنانی با نخود و سیر کبابی و سس ارده را ارائه کرده ایم. با ما همراه باشید!

مواد لازم برای تهیه ی حمص لبنانی

  • نخود پخته شده – 1 فنجان
  • سیر کبابی – 2 تا 3 حبه
  • ارده – 3 قاشق غذا خوری
  • آب لیمو ترش تازه – 3 قاشق غذا خوری
  • روغن زیتون – به مقدار دلخواه
  • آب – 2 تا 4 قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل قرمز – به مقدار دلخواه
  • جعفری خرد شده، نخود پخته و سماق (اختیاری) – برای تزیین

روش پخت هوموس اصل

در یک غذا ساز نخود های پخته شده و سیر های کبابی را خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شده و له شوند. حالا ارده، آب لیمو ترش تازه، آب و نمک و فلفل قرمز را اضافه کرده و باز هم مخلوط کنید تا بافتی نرم و یک دست پیدا کند.

هوموس لبنانی آماده است، آن را در ظرفی بریزید و با روغن زیتون، نخود پخته، جعفری خرد شده و سماق تزیین کرده و با نان پیتا یا سبزیجات تازه سرو کنید.