خورش چغاله بادام و خورش گوجه سبز هر کدام به عنوان غذا های پرطرفدار و لذیذ ایرانی طبخ می شوند، اگر شما این دو را با هم ترکیب کنید یک خورش ترش و خوشمزه خواهید داشت.
ما در این مقاله از سایت کوکا روش تهیه خورش چغاله بادام و گوجه سبز بدون گوشت را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم برای تهیه خورش چغاله بادام و گوجه سبز
- نعناع و جعفری خرد شده : 200 گرم
- ترخون خرد شده : 50 گرم
- پیاز متوسط : یک عدد
- چغاله بادام : 150 گرم
- گوجه سبز : 100 گرم
- زردچوبه : یک قاشق چای خوری
- فلفل قرمز : نصف قاشق چای خوری
- روغن کنجد : 6 قاشق غذا خوری
- نمک: به میزان لازم
دستور پخت خورش چغاله بادام و گوجه سبز بدون گوشت
روغن را در یک قابلمه داغ کنید و پیاز را به مدت 5 دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود، سپس سبزی خرد شده را به آن اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر تفت دهید.
حالا چغاله بادام و گوجه سبز را اضافه کرده و تفت دهید، ادویه ها را اضافه کرده و 2 پیمانه آب جوش بر روی مواد بریزید، هنگامی که آب به جوش آمد زیر اجاق را کم کنید، درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید 30 دقیقه بپزد تا جا بیفتد.
🔥 برای مشاهده سریع جدیدترین فال های امروز روی دکمه زیر کلیک فرمایید