طرز تهیه خورش چغاله بادام و گوجه سبز خوشمزه بدون گوشت

خورش چغاله بادام و خورش گوجه سبز هر کدام به عنوان غذا های پرطرفدار و لذیذ ایرانی طبخ می شوند، اگر شما این دو را با هم ترکیب کنید یک خورش ترش و خوشمزه خواهید داشت.

ما در این مقاله از سایت کوکا روش تهیه خورش چغاله بادام و گوجه سبز بدون گوشت را به شما آموزش می دهیم.

خورش چغاله بادام و گوجه سبز
خورش چغاله بادام و گوجه سبز

مواد لازم برای تهیه خورش چغاله بادام و گوجه سبز 

  • نعناع و جعفری خرد شده : 200 گرم
  • ترخون خرد شده : 50 گرم
  • پیاز متوسط : یک عدد
  • چغاله بادام : 150 گرم
  • گوجه سبز : 100 گرم
  • زردچوبه : یک قاشق چای خوری
  • فلفل قرمز : نصف قاشق چای خوری
  • روغن کنجد : 6 قاشق غذا خوری
  • نمک: به میزان لازم

دستور پخت خورش چغاله بادام و گوجه سبز  بدون گوشت

روغن را در یک قابلمه داغ کنید و پیاز را به مدت 5 دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود، سپس سبزی خرد شده را به آن اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر تفت دهید.

حالا چغاله بادام و گوجه‌ سبز را اضافه کرده و تفت دهید، ادویه ها را اضافه کرده و 2 پیمانه آب‌ جوش بر روی مواد بریزید، هنگامی که آب به جوش آمد زیر اجاق را کم کنید، درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید 30 دقیقه بپزد تا جا بیفتد.