طرز تهیه و تزیین سالاد خوشمزه ذرت شیرین با خیار و گوجه فرنگی و پیازچه + خواص

سالاد ذرت یکی از انواع سالاد حبوبات خوشمزه و پرطرفدار است که از ترکیب ذرت با سبزیجات تازه ی مختلف تهیه می شود.

ما در این مقاله از سایت کوکا آموزش درست کردن سالاد ذرت و خیار و پیازچه با سس روغن زیتون و سرکه و عکس تزیین سالاد ذرت را برای شما ارائه کرده ایم.

طرز تهیه سالاد ذرت
طرز تهیه سالاد ذرت

مواد لازم برای تهیه سالاد ذرت

  • بوته ذرت یا بلال – 8 عدد
  • گوجه فرنگی – 6 عدد
  • خیار – 2 عدد
  • پیازچه – 2 عدد
  • فلفل دلمه سبز – 1 عدد
  • فلفل سبز – 1 عدد
  • گشنیز – 1/4 فنجان
  • سرکه – 4 قاشق غذا خوری
  • روغن زیتون – 3 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه – به مقدار دلخواه

طرز تهیه سالاد ذرت با سس روغن زیتون و سرکه

گریل یا منقل رو از قبل گرم می کنیم، ذرت ها را با کمی روغن زیتون چرب کرده و روی منقل یا گریل می پزیم و کنار می گذاریم تا سرد شود.

حالا دانه های درت را جدا کرده و با خیار، گوجه فرنگی، پیازچه، فلفل دلمه سبز، فلفل سبز، و گشنیز خرد شده ترکیب می کنیم و بر روی آن سس روغن زیتون و سرکه می ریزیم و به مدت 2 ساعت در یخچال می گذاریم.

سالاد ذرت آماده است در ظرفی می ریزیم و سرو می کنیم.

خواص سالاد ذرت

مقادیر بالای فیبر موجود در سالاد ذرت به سلامت دستگاه گوارش کمک کرده و با بهبود حرکات روده برای پیشگیری و درمان یبوست مفید می باشد.

مقادیر بالای کاروتنوئید های موجود در سالاد ذرت برای تقویت سیستم ایمنی بدن و حذف رادیکال های آزاد مفید هستند.

پتاسیم موجود در سالاد ذرت به کاهش فشار خون بالا کمک می کند.

اسید فولیک موجود در سالاد ذرت علاوه بر اینکه از نقص لوله عصبی جنین در دوران بارداری پیشگیری می کند برای پیشگیری و درمان افسردگی هم مفید می باشد.