ترشی فلفل هندی یکی از پرطرفدارترین انواع ترشیجات است که به راحتی می توانید در کنار انواع غذا از آن استفاده کنید.
ما در این مقاله از سایت کوکا آموزش درست کردن ترشی فلفل هندی یا فلفل هابانرو در خانه را برای شما ارائه کرده ایم.
مواد لازم برای تهیه ترشی فلفل هندی یا هابانرو
- فلفل هندی یا فلفل هابانرو – 20 عدد
- سرکه سفید – 1 فنجان
- آب – 1 فنجان
- شکر (به دلخواه) – 1 قاشق غذاخوری
- نمک – 1 قاشق غذاخوری
- سیر خرد شده – 1 قاشق غذاخوری
دستور تهیه ترشی فلفل هندی
فلفل هندی را حلقه حلقه ببرید و اگر می خواهید کمتر تند شود دانه های آن را جدا کنید، حالا فلفل، آب، سرکه سفید، شکر، نمک و سیر را به آن اضافه کرده و بر روی اجاق بگذارید تا با حرارت ملایم به جوش آید.
ظرف را از روی حرارت بردارید و بگذارید سرد شود سپس در یک ظرف شیشه ای بریزید و بگذارید یک ساعت بماند و سپس از آن استفاده کنید.
اگر می خواهید ترشی فلفل هندی شما خوشمزه تر شود، شیشه را در دمای محیط بگذارید تا برسد و بهتر طعم بگیرد، پس از یک تا دو هفته ترشی فلفل هندی آماده است، می توانید آن را در کنار انواع غذا مصرف کنید.
نکته مهم
برای جلوگیری از سوزش دست ها هنگام تهیه ترشی فلفل هندی حتما از دستکش استفاده کنید.
🔥 برای مشاهده سریع جدیدترین فال های امروز روی دکمه زیر کلیک فرمایید