آب میوه ها و سبزیجات از نوشیدنی های پر طرفدار در دنیا هستند که جایگاه ویژه ای در رژیم های غذایی سالم داشته و به دلیل خواص فراوان و طعم منحصر به فرد و متنوع خود شناخته شده اند، یکی از این نوشیدنی های محبوب آب اسفناج است.
آب اسفناج سرشار از آنتی اکسیدان و ترکیبات مغذی است و به سلامت چشم، پوست و کاهش فشار خون کمک می کند، از ترکیب این سبزی با سیب و کرفس می توان معجون سم زدا و طراوت بخش فوق العاده ای تهیه کرد.
برای آشنایی با طرز تهیه آب اسفناج مقوی و تازه در منزل در ادامه مطلب کوکا را همراهی کنید.
مواد لازم برای تهیه آب اسفناج
- اسفناج خرد شده: 2 فنجان
- سیب یا گلابی خرد شده: 1 عدد (قسمت میانی و هسته ها جدا شده باشد)
- ساقه کرفس: 1 عدد
- آب نصف لیمو ترش یا شیرین (در صورت تمایل)
- آب: 3/4 فنجان
طرز تهیه آب اسفناج با مخلوط کن
1. اسفناج، سیب و کرفس را خوب شسته و سیب و کرفس را به قطعات بزرگ خرد کنید.
2. 3/4 فنجان آب داخل مخلوط کن بریزید و سیب و کرفس را به آن اضافه کنید.
3. اسفناج و آب لیمو را نیز روی مواد داخل مخلوط کن بریزید.
4. درب مخلوط کن را گذاشته و مواد داخل آن را تا زمانی که کاملا یک دست شوند مخلوط کنید.
5. مخلوط را چک کنید و مطمئن شوید هیچ تکه بزرگ میوه ای در آن باقی نمانده باشد.
6. یک صافی یا الک روی ظرف بزرگی قرار داده و مخلوط را از داخل صافی عبور دهید تا ضایعات آن جدا شود.
7. مواد باقی مانده روی صافی را خوب فشار دهید تا آب آن کاملا جدا شود، سپس آن را دور بریزید.
8. آب اسفناج را داخل یک لیوان بریزید و به صورت تازه سرو کنید.
طرز تهیه آب اسفناج با دستگاه آب میوه گیر
1. یک لیوان یا ظرف زیر خروجی آب دستگاه قرار دهید.
2. اسفناج، سیب و کرفس را داخل دستگاه بریزید و آب آن ها را بگیرید.
3. مقداری آب لیمو به آب حاصل اضافه کرده و سرو کنید.
نکات مهم
- برای بهترین نتیجه از اسفناج تازه به رنگ سبز تیره استفاده کنید.
- اگر عطر و طعم اسفناج را دوست ندارید می توانید سبزیجات دیگر مانند خیار یا چغندر، گوجه فرنگی، هویج و غیره را به آن اضافه کنید تا یک نوشیدنی سالم و خوش طعم داشته باشید.
- برای بهره بردن از حداکثر خواص آب اسفناج توصیه می شود یک یا دو بار در هفته (صبح ها) آن را میل کنید. این نوشیدنی به رشد بهتر موها، درخشندگی پوست و سم زدایی بدن مفید است.
منبع: foodviva
🔥 برای مشاهده سریع جدیدترین فال های امروز روی دکمه زیر کلیک فرمایید