پپروناتا نوعی غذای ایتالیایی ساده و خوشمزه است که با استفاده از فلفل دلمه ای رنگی تهیه می شود و می توان آن را با نان یا برنج سرو کرد.
ما در این مقاله از سایت کوکا طرز تهیه پپروناتا و سس پپروناتا را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم برای تهیه پپروناتا
- روغن کنجد : یکچهارم پیمانه
- فلفل دلمهای قرمز، خلالی : دو عدد
- فلفل دلمهای زرد، خلالی : دو عدد
- فلفل دلمهای سبز، خلالی : دو عدد
- پیاز بزرگ، خلالی : یک عدد
- سیر خرد شده : سه حبه
- پودر آویشن : نصف قاشق غذاخوری
- گوجه فرنگی درشت نگینی : چهار عدد
- ریحان تازه : 5-6 ساقه
- آب لیموترش تازه : یک چهارم پیمانه
- نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم
طرز تهیه غذای ایتالیایی پپروناتا
روغن کنجد را در یک تابه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را یک دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود. فلفل دلمه ای رنگی را اضافه کرده و پنج الی شش دقیقه تفت دهید تا کمی نرم شود، اما مواظب باشید خیلی نپزد چون کمی تلخ میشود.
سیر را اضافه کرده و مواد را دو دقیقه دیگر تفت دهید. کمی نمک و آویشن افزوده و گوجه را داخل تابه بریزید. شعله را زیاد کرده و پنج دقیقه همه مواد را تفت دهید. تابه را از روی شعله بردارید و نمک و فلفل سیاه را به غذا اضافه کنید.
برگهای ریحان را با آب لیموترش تازه ترکیب کرده و به عنوان سس پپروناتا به غذا اضافه کرده و میل کنید.
🔥 برای مشاهده سریع جدیدترین فال های امروز روی دکمه زیر کلیک فرمایید