طرز تهیه پپروناتا غذای خوشمزه و ساده ایتالیایی با فلفل دلمه ای رنگی

پپروناتا نوعی غذای ایتالیایی ساده و خوشمزه است که با استفاده از فلفل دلمه ای رنگی تهیه می شود و می توان آن را با نان یا برنج سرو کرد.

ما در این مقاله از سایت کوکا طرز تهیه پپروناتا و سس پپروناتا را به شما آموزش می دهیم.

غذای ایتالیایی پپروناتا
غذای ایتالیایی پپروناتا

مواد لازم‌ برای تهیه پپروناتا

  • روغن کنجد : یک‌چهارم پیمانه
  • فلفل دلمه‌ای قرمز، خلالی : دو عدد
  • فلفل دلمه‌ای زرد، خلالی : دو عدد
  • فلفل دلمه‌ای سبز، خلالی : دو عدد
  • پیاز بزرگ، خلالی : یک عدد
  • سیر خرد شده : سه حبه
  • پودر آویشن : نصف قاشق غذاخوری
  • گوجه‌ فرنگی درشت نگینی : چهار عدد
  • ریحان تازه : 5-6 ساقه
  • آب لیموترش تازه : یک‌ چهارم پیمانه
  • نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم

طرز تهیه غذای ایتالیایی پپروناتا

روغن کنجد را در یک تابه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را یک دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود. فلفل‌ دلمه ای رنگی را اضافه کرده و پنج الی شش دقیقه تفت دهید تا کمی نرم شود، اما مواظب باشید خیلی نپزد چون کمی تلخ می‌شود.

سیر را اضافه کرده و مواد را دو دقیقه دیگر تفت دهید. کمی نمک و آویشن افزوده و گوجه را داخل تابه بریزید. شعله را زیاد کرده و پنج دقیقه همه مواد را تفت دهید. تابه را از روی شعله ‌بردارید و نمک و فلفل سیاه را به غذا اضافه کنید.

برگ‌های ریحان را با آب لیموترش تازه ترکیب کرده و به عنوان سس پپروناتا به غذا اضافه کرده و میل کنید.