خواص فلفل سیاه؛ 19 خاصیت فلفل سیاه برای سلامتی، لاغری و پوست و مو

فلفل سیاه چیست؟

فلفل سیاه که به نام های طلای سیاه و پادشاه ادویه ها هم شناخته می شود میوه ی خشک شده ی گیاه فلفل است که به عنوان ادویه و دارو استفاده می شود. گیاه فلفل با گیاه فلفل قرمز تند متفاوت می باشد.

دانه های میوه گیاه فلفل ابتدا سبز رنگ هستند که پس از خشک شدن در رنگ های سفید، سیاه و قرمز عرضه می شوند.

فلفل سیاه فواید زیادی برای بدن دارد که ما در این مقاله از سایت کوکا به طور کامل خواص فلفل سیاه نکوبیده و پودر شده را برای سلامتی و لاغری، سرماخوردگی و گلودرد، بارداری و پوست و مو شرح داده ایم.

خواص فلفل سیاه
خواص فلفل سیاه

خواص فلفل سیاه برای پوست و مو

1. جوان سازی پوست صورت

آنتی اکسیدان های موجود در فلفل سیاه برای درمان چین و چروک پوست و لکه های تیره پوست صورت مفید بوده و باعث جوان سازی پوست صورت می شوند.

ماسک فلفل سیاه و عسل برای صورت

یک قاشق چایخوری فلفل سیاه را با مقدار مساوی عسل ترکیب کنید و دو بار در روز آن را بر روی صورت خود بمالید تا چروک پوست صورت را درمان کند.

2. پاک سازی پوست و درمان جوش صورت

فلفل سیاه را می توان به عنوان یک اسکراب برای تمیز کردن و حذف سلول های مرده پوست، درمان آکنه و جوش صورت استفاده کرد، همچنین فلفل سیاه باعث نرم تر شدن پوست شما می شود.

ماسک فلفل سیاه و ماست برای پوست

1/2 قاشق چای خوری فلفل سیاه و 1 قاشق چای خوری از ماست را با هم ترکیب کنید و بر روی پوست صورت بمالید، بگذارید 20 دقیقه بماند و سپس با آب گرم خوب بشویید.

3. درمان ویتیلیگو یا پیسی

به گفته محققان از لندن، پیپرین موجود در فلفل سیاه یک درمان طبیعی موثر برای بیماری ویتیلیگو یا پیسی می باشد.

4. درمان شوره سر

فلفل سیاه  دارای خواض ضد التهابی بوده و به عنوان یک درمان طبیعی برای شوره سر محسوب می شود.

ماسک ضد شوره مو

یک قاشق چای خوری پودر فلفل سیاه را با مقداری شیر دلمه شده ترکیب کنید و بر روی مو ها و پوست سر بمالید، بگذارید 30 دقیقه بماند و سپس با آب گرم و بدون شامپو بشویید، روز بعد با آب گرم و شامپو بشویید.

5. تقویت و افزایش رشد موی سر

فلفل سیاه می تواند برای تقویت و افزایش رشد مو استفاده شود.

ماسک تقویت موی سر

یک قاشق چای خوری پودر فلفل سیاه را با آب یک لیموترش تازه مخلوط کرده و روی مو ها و پوست سر بمالید، بگذارید 15 دقیقه بماند و سپس با آب سرد بشویید.

خواص فلفل سیاه و عسل برای مو

یک قاشق چای خوری پودر فلفل سیاه را با یک قاشق چای خوری عسل ترکیب کنید و بر روی ریشه های مو بمالید، بگذارید 15 دقیقه بماند و سپس با آب گرم بشویید.

فواید دارویی و درمانی فلفل سیاه برای بدن

عکس گیاه فلفل
عکس گیاه فلفل

6. سرماخوردگی، سرفه و گلودرد

فلفل سیاه حاوی ویتامین C و آنتی اکسیدان هاست که سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و برای پیشگیری و درمان سرماخوردگی، گلودرد و سرفه مفید می باشد.

فلفل سیاه به دفع خلط کمک می کند و برای درمان سینوزیت و گرفتگی بینی مفید است.

فلفل سیاه یک سم زدای قوی است و به علت خواص ضد التهابی که دارد برای درمان بیماری آسم مفید می باشد.

درمان سرفه با فلفل سیاه

3 گرم پودر فلفل سیاه را با آب برگ ریحان ترکیب کنید و روزی سه بار با آن قرقره کنید تا سرفه های شما درمان شود.

7. لاغری و کاهش وزن

فلفل سیاه برای تجزیه سلول های چربی در بدن مفید است و با افزایش متابولیسم بدن و افزایش چربی سوزی به کاهش وزن و لاغری کمک می کند.

طریقه مصرف چای فلفل سیاه برای لاغری

برای درست کردن چای فلفل سیاه دو روش وجود دارد

اول : به اندازه 2 لیوان آب داخل قوری ریخته و صبر کنید تا آب به جوش بیاید. سپس زیر آن را خاموش کنید و دانه های فلفل سیاه را همراه با عسل و زنجبیل به آن اضافه کرده و بگذارید تا 5 دقیقه دم بکشد و سپس میل کنید.

دوم : اگر می خواهید چای فلفل سیاه غلیظ تر شود و طعم تندتری داشته باشد می توانید پس از به جوش آمدن آب و اضافه کردن دانه های فلفل و عسل و زنجبیل بگذارید همه آنها به مدت 3-5 دقیقه به آرامی بجوشند و سپس چای را میل نمایید.

به دمنوش فلفل سیاه می توانید آب لیموترش تازه نیز اضافه کنید.

8. قلب

مقادیر بالای فیبر موجود در فلفل سیاه باعث کاهش کلسترول بالای خون شده و با پاکسازی رگ ها خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی و آترواسکلروزیس را کاهش می دهد.

9. فشار خون

تحقیقات نشان داده که پیپرین موجود در فلفل سیاه می تواند فشار خون بالا را کاهش می دهد.

10. کبد چرب

در طب سنتی فلفل سیاه را به دلیل طبع گرم و خشک برای درمان کبد چرب استفاده می کنند.

11. دیابت و قند خون

آنتی اکسیدان های موجود در فلفل سیاه هیپرگلیسمی را کاهش داده و با کاهش قند خون به درمان دیابت کمک می کنند.

تحقیقی که در سال 2013 انجام شد، نشان داده که پیپرین موجود در فلفل سیاه در کنار داروی متفورمین، دوز این دارو را افزایش داده و عوارض جانبی ناشی از آن را کاهش می دهد و به کاهش بیشتر قند خون کمک می کند.

12. مردان

فلفل سیاه غتی از روی و منیزیم است که سطح تستوسترون را افزایش می دهد و همچنین با افزایش تعداد اسپرم و بهبود حرکت اسپرم باروری در مردان را افزایش می دهد.

فلفل سیاه و باروری

هر شب قبل از رابطه ی جنسی 10 گرم پودر فلفل سیاه را با 10 گرم زنجبیل، 20 گرم جینسینگ و 10 گرم قهوه خالص ترکیب کرده و در یک فنجان آب جوش بریزید، هم بزنید تا مواد خوب با هم ترکیب شوند و تا گرم است بنوشید.

برای شیرین کردن این نوشیدنی می توان مقداری عسل به آن اضافه کرد.

13. زنان باردار

  1. مصرف فلفل سیاه در دوران بارداری می تواند برای درمان نفخ، بهبود هضم غذا و درمان یبوست مفید باشد.
  2. بسیاری از زنان باردار در دوران بارداری دچار آکنه و سایر مشکلات پوستی می شوند، فلفل سیاه با پاکسازی پوست صورت به درمان مشکلات پوستی کمک می کند.
  3. در دوران بارداری، بسیاری از زنان دچار اضطراب و افسردگی می شوند، فلفل سیاه یکی از مواد طبیعی برای درمان این مشکل می باشد.
  4. مقادیر بالای فولات موجود در فلفل سیاه برای جلوگیری از نقص لوله عصبی در جنین مفید است.
  5. پتاسیم موجود در فلفل سیاه برای کاهش فشار خون بالا و پیشگیری از پره اکلامپسی در زنان باردار مفید می باشد.

توجه داشته باشید که زیاده روی در مصرف فلفل سیاه عوارضی را برای زنان باردار به دنبال دارد پس قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنید.

14. معده درد، زخم معده و دستگاه گوارش

مصرف فلفل سیاه ترشح اسید هیدروکلریک در معده را افزایش می دهد، بنابراین هضم غذا را تسهیل می کند و برای درمان معده درد مفید می باشد، علاوه بر این مطالعات نشان داده که فلفل سیاه به علت خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی می تواند اثرات مفیدی برای درمان زخم معده و زخم های دستگاه گوارشی داشته باشد.

15. سرطان

مطالعات نشان داده اند که پیپرین موجود در فلفل سیاه جذب مواد مغذی مانند سلنیوم، کورکومین، بتا کاروتن و ویتامین های B را که خاصیت ضد سرطانی دارند افزایش داده و برای پیشگیری از انواع سرطان ها به خصوص سرطان کولون و سرطان پروستات مفید می باشد.

16. دهان و دندان

فلفل سیاه را می توان به عنوان دهانشویه برای دهان و دندان استفاده کرد. فلفل سیاه دارای خواص ضد التهابی بوده و برای درمان بیماری التهاب لثه مفید می باشد، همچنین گفته شده که اگر مقداری پودر فلفل سیاه را روغن میخک ترکیب کنید و بر روی دندان بگذارید به درمان دندان درد کمک می کند.

تحقیقات کمی در این زمینه صورت گرفته پس قبل از استفاده از فلفل سیاه برای درمان بیماری های دهان و دندان با پزشک خود مشورت کنید.

17. ترک سیگار

مطالعات نشان داده که استنشاق بخار حاصل از فلفل سیاه می تواند علائم ترک سیگار را کاهش دهد و تمایل به بازگشت مجدد به سیگار کشیدن را از بین می برد.

18. مغز

فلفل سیاه به بهبود عملکرد مغز کمک کرده و برای پیشگیری و درمان بیماری های آلزایمر، پارکینسون، افسردگی و صرع مفید می باشد.

19. خواص فلفل سیاه نکوبیده برای پسر دار شدن

رژیم غذایی در تعیین جنسیت جنین نقشی ندارد اما گفته می شود که چون فلفل سیاه حاوی مقادیر بالای پتاسیم است، برای پسردار شدن مفید می باشد.

خواص روغن فلفل سیاه

گفته می شود که روغن فلفل سیاه برای درمان بیماری تنفسی مانند آسم، اختلالات گوارشی، روماتیسم و آرتروز، تب، کاهش وزن و درمان سرطان مفید می باشد.

عوارض و مضرات فلفل سیاه

  1. اگر فلفل سیاه با چشم تماس پیدا کند، می تواند باعث قرمزی و سوزش چشم ها شود.
  2. مصرف زیاد فلفل سیاه در دوران بارداری می تواند منجر به سقط جنین شود.
  3. فلفل سیاه حاوی اگزالات است که ممکن است باعث ایجاد سنگ کلیه در افراد حساس شود.
  4. زیاده روی در مصرف فلفل سیاه به ویژه در فصل تابستان حرارت بدن را افزایش داده و باعث خون دماغ می شود.

بهتر است دانه های درشت فلفل سیاه را خودتان خریداری کنید و آنها را آسیاب کنید تا از خالص بودن پودر فلفل سیاهی که مصرف می کنید خیال تان راحت باشد!

طبع فلفل سیاه

طبع فلفل سیاه گرم و خشک است.

فلفل سیاه میوه ای بومی کرالا در جنوب کشور هند می باشد. فلفل سیاه یک منبع غنی از فیبر، پروتئین و کربوهیدرات، مواد معدنی از جمله منگنز، مس، منیزیم، کلسیم، فسفر، آهن، پتاسیم و ویتامین هایی مانند ریبوفلاوین، ویتامین C، K و B6 می باشد.

ویتنام در حال حاضر به عنوان بزرگترین تولیدکننده و صادر کننده فلفل سیاه در جهان شناخته می شود.

نکته ای که بهتر است فراموش نکنید این است که پودر فلفل سیاه را حتی اگر خودتان در خانه تهیه کرده باشید نباید بیشتر از سه ماه نگه دارید چون خواص خود را از دست می دهد.

همه چیز درباره ی فلفل سیاه

  • راهبان هندی در طول سفر خود از فلفل سیاه برای افزایش استقامت خود استفاده می کردند.
  • در زمان های قدیم فلفل سیاه بیشتر توسط ثروتمندان مصرف می شد، چون گران قیمت بود.
  • در قرون وسطی، ارزش فلفل سیاه بیشتر از طلا بود.
  • هزاران نوع مختلف فلفل در دنیا وجود دارد که 30 مورد آن ها شناخته شده است.

ارزش غذایی فلفل سیاه (100 گرم)

  • کالری : 251
  • چربی : 3.3 گرم
  • قند : 0.6 گرم
  • پروتئین : 10 گرم
  • کربوهیدرات : 64 گرم
  • فیبر : 25 گرم

منابع : organicfactsstylecrazemomjunction