نان خانگی زیره
نان زیره یکی از نان های رژیمی و بدون گلوتن است که برای وعده های نهار یا شام گیاهخواران بسیار مفید می باشد، این نان خانگی را می توانید در فر یا بدون فر در ماهی تابه تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه نان زیره
- 400 گرم آرد بدون گلوتن
- یک قاشق غذاخوری دانه زیره
- 300 میلی لیتر ماست گیاهی
طرز پخت نان زیره رژیمی
ماهی تابه را روی حرارات متوسط قرار دهید تا گرم شود، سپس در ظرفی آرد و دانه زیره را ترکیب نمایید و ماست گیاهی و آب را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا خمیر نرمی حاصل شود.
خمیر را به 8 قطعه مساوی تقسیم کنید، سپس به صورت دایره یا بیضی نیم سانتی در بیاورید و به مدت 3 الی 5 دقیقه در ماهتیابه یا فر بپزید.
🔥 برای مشاهده سریع جدیدترین فال های امروز روی دکمه زیر کلیک فرمایید