قبلا در مقاله خواص زردچوبه و فلفل سیاه به بررسی فواید یکی از بهترین انواع ترکیب های گیاهی برای سلامتی بدن پرداخته ایم.
دمنوش زردچوبه و فلفل سیاه دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی قوی بوده و خطر ابتلا به بیماری های مزمن را کاهش می دهد.
در این مقاله نحوه درست کردن چای زردچوبه با فلفل سیاه و طریقه مصرف آن را برای شما ارائه کرده ایم؛ با کوکا همراه باشید.
چگونه دمنوش زردچوبه و فلفل سیاه درست کنیم؟
مواد لازم
- آب داغ (نه جوش) – 1 فنجان
- پودر زردچوبه – 2.5 قاشق چای خوری
- لیمو ترش تازه – 1 عدد
- فلفل سیاه – به مقدار دلخواه
- عسل طبیعی – 1/3 فنجان
دستور تهیه
در یک ظرف شیشه ای عسل و پودر زردچوبه را با هم ترکیب کنید تا خمیری ایجاد شود. این خمیر را در یخچال بگذارید و هر زمان که خواستید برای تهیه دمنوش زردچوبه از آن استفاده کنید.
برای تهیه چای زردچوبه و فلفل سیاه، یک قاشق چای خوری از خمیر زردچوبه و عسل را در یک فنجان آب داغ بریزید و خوب هم بزنید.
حالا آب یک لیمو ترش تازه و مقداری فلفل سیاه را به آن اضافه کنید، بگذارید 2 تا 5 دقیقه بماند تا دم بکشد و سپس آن را بنوشید.
نکته ها :
پیپرین موجود در فلفل سیاه باعث افزایش فعالیت کورکومین موجود در زردچوبه شده و جذب آن را در بدن بیشتر می کند.
عسل به عنوان شیرین کننده در این دمنوش استفاده می شود و باعث افزایش خواص ضد میکروبی آن می شود.
لیمو ترش تازه باعث افزایش فعالیت آنتی اکسیدانی چای زردچوبه و فلفل سیاه شده و خواص ضد میکروبی آن را بیشتر می کند.
منبع : 101cookbooks
🔥 برای مشاهده سریع جدیدترین فال های امروز روی دکمه زیر کلیک فرمایید