طرز تهیه دمنوش گوجی بری خوشمزه در منزل

طرز تهیه دمنوش گوجی بری
طرز تهیه دمنوش گوجی بری

گوجی بری از میوه های خوشمزه و پر خاصیت هم خانواده گوجه فرنگی، سیب زمینی و بادمجان است که معمولا به اسموتی یا دمنوش ها اضافه شده یا در گرانولا از آن استفاده می کنند.

دمنوش گوجی بری که در فرهنگ های مختلف چینی، مغولی و تبتی بسیار رایج است از دمنوش های بسیار مفید برای سلامتی است و علاوه بر فواید زیادی که در طب سنتی برای آن ذکر شده طرز تهیه بسیار ساده ای دارد.

برای آشنایی با طرز تهیه دمنوش گوجی بری در ادامه مطلب کوکا را همراهی کنید.

طرز تهیه دمنوش گوجی بری

دمنوش گوجی بری انواع مختلفی دارد. در نسخه سنتی این دمنوش از هیچ نوع چای دیگری داخل آن استفاده نمی شود و تنها از آب جوش و گوجی بری به دست می آید اما در روش های مدرن چای سفید یا چای سبز نیز به دمنوش گوجی بری اضافه می کنند.

از آن جا که چای سفید و چای سبز خاصیت آنتی اکسیدانی دارند افزودن آن ها به این دمنوش باعث افزایش خواص آنتی اکسیدانی می شود.

دمنوش گوجی بری فواید زیادی برای سلامتی دارد به خصوص اگر با ادویه جاتی همچون زنجبیل همراه باشد. شما می توانید از شیرین کننده های طبیعی مورد علاقه خود در آن استفاده کنید اگرچه بدون افزودنی نیز خوشمزه است.

بعد از تهیه دمنوش، گوجی بری ها بسیار نرم و گوشتالو می شوند که می توانید آن ها را حین نوشیدن دمنوش میل کرده یا جدا کرده و بعدا به اسموتی اضافه کنید.

مواد لازم

  • گوجی بری خشک ارگانیک: 1 قاشق غذا خوری
  • ریشه زنجبیل تازه (پوست گرفته و خرد شده): نصف یک قطعه (اختیاری)
  • آب جوش: یک فنجان کامل

طرز تهیه

  1. گوجی بری ها و زنجبیل را داخل فنجان یا لیوان چای قرار دهید و آب جوش را روی آن ها بریزید
  2. بگذارید دمنوش چند دقیقه بماند و دم بکشد تا زمانی که آب آن کمی خنک شود
  3. سپس در صورت تمایل مقداری شیرین کننده به دمنوش افزوده و میل کنید

خواص دمنوش گوجی بری

دمنوش گوجی بری جایگاه خاصی در طب سنتی چینی دارد و مردم چین، مغول و تبت از صدها سال پیش از گوجی بری های کوه های هیمالیا به عنوان داروی گیاهی استفاده می کرده اند.

گفته شده گوجی بری سرشار از آنتی اکسیدان های مختلف است و ترکیبات مفید زیادی همچون کاروتنوئیدها، فلاونوئیدها، پلی فنل ها، ویتامین A، ویتامین B، ویتامین C، ویتامین E، تیامین، ریبوفلاوین و نیاسین را در خود گنجانده است.

خاصیت آنتی اکسیدانی گوجی بری به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک زیادی می کند.

علاوه بر این مقدار زیادی مواد معدنی همچون آهن، مس، روی، کلسیم و فسفر در گوجی بری وجود دارد و قندهای موجود در آن مولکول های زنجیره طولانی هستند که منبع اصلی فیبر محسوب می شوند.

گوجی بری حاوی اسیدهای آمینه ضروری و غیر ضروری و مقداری پروتئین می باشد، اسیدهای آمینه موجود در گوجی بری به دلیل خواص ضد قارچی، ضد باکتری و ضد التهابی در طب سنتی شناخته شده اند.

به نظر می رسد نوشیدنی های حاوی آب گوجی بری به افزایش سطح انرژی، بهبود کیفیت خواب، آرامش و سلامت عمومی کمک می کنند و خستگی و استرس را کاهش می دهند.

منبع: wildlyorganiclivestrong

🔥 برای مشاهده سریع جدیدترین فال های امروز روی دکمه زیر کلیک فرمایید

فال ام را نشان بده

فال حافظ کوکا