طرز تهیه بستنی وانیلی خوشمزه خانگی با ثعلب در دستگاه بستنی ساز

بستنی به انگلیسی Ice cream یکی از دسر های خوشمزه و پرطرفدار در سراسر جهان محسوب می شود که در انواع مختلف تهیه می شود.

ما در این مقاله از سایت کوکا آموزش درست کردن بستنی وانیلی خوشمزه خانگی در دستگاه بستنی ساز و بدون دستگاه بستنی ساز را ارائه کرده ایم.

طرز تهیه بستنی وانیلی
طرز تهیه بستنی وانیلی

مواد لازم برای تهیه بستنی وانیلی خانگی

  • شیر سویا – 3 پیمانه (اگر به خامه گیاهی مثل خامه سویا دسترسی دارید، نصف را خامه بریزید و نصف را شیر)
  • شکر – نصف پیمانه
  • وانیل – 2 عدد لوبیای وانیل یا 2 قاشق غذا خوری عصاره وانیل
  • پودر آگار یا پودر ثعلب – 1 قاشق مرباخوری
  • نمک – یک چهارم قاشق مرباخوری
  • روغن نارگیل – 2 قاشق مرباخوری

طرز تهیه بستنی گیاهی وانیلی

شیر سویا یا هر شیر گیاهی دیگر، شکر، روغن نارگیل، نمک، ثعلب و عصاره ی وانیل را با هم ترکیب کنید و در قابلمه ای بریزید، زیر قابلمه را روشن کنید و در حال گرم کردن چند بار مواد را با همزن به هم بزنید. بعد از اینکه مخلوط جوشید، از روی اجاق بردارید و بگذارید تا خنک شود.

وقتی خنک شد مخلوط را در یک ظرف بریزید و 1 تا 2 ساعت در فریزر بگذارید تا سفت شود، سپس از فریزر خارج کنید و با همزن مخلوط کنید و برای 30 تا 40 دقیقه در ماشین بستنی سازی بریزید تا یخ ببندد.

اگر دستگاه بستنی ساز ندارید می توانید مایه ی بستنی را در فریزر قرار دهید و هر نیم ساعت یک بار آن را از فریزر خارج کنید و با همزن بزنید، این کار باید حداقل 5 بار تکرار شود.

بستنی وانیلی شما آماده است، آن را در ظرفی بریزید و میل کنید.