طرز تهیه چای زردچوبه و فلفل سیاه

دم کرده زردچوبه و فلفل سیاه
دم کرده زردچوبه و فلفل سیاه

قبلا در مقاله خواص زردچوبه و فلفل سیاه به بررسی فواید یکی از بهترین انواع ترکیب های گیاهی برای سلامتی بدن پرداخته ایم.

دمنوش زردچوبه و فلفل سیاه دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی قوی بوده و خطر ابتلا به بیماری های مزمن را کاهش می دهد.

در این مقاله نحوه درست کردن چای زردچوبه با فلفل سیاه و طریقه مصرف آن را برای شما ارائه کرده ایم؛ با کوکا همراه باشید.

چگونه دمنوش زردچوبه و فلفل سیاه درست کنیم؟

مواد لازم

  • آب داغ (نه جوش) – 1 فنجان
  • پودر زردچوبه – 2.5 قاشق چای خوری
  • لیمو ترش تازه – 1 عدد
  • فلفل سیاه – به مقدار دلخواه
  • عسل طبیعی – 1/3 فنجان

دستور تهیه

در یک ظرف شیشه ای عسل و پودر زردچوبه را با هم ترکیب کنید تا خمیری ایجاد شود. این خمیر را در یخچال بگذارید و هر زمان که خواستید برای تهیه دمنوش زردچوبه از آن استفاده کنید.

برای تهیه چای زردچوبه و فلفل سیاه، یک قاشق چای خوری از خمیر زردچوبه و عسل را در یک فنجان آب داغ بریزید و خوب هم بزنید.

حالا آب یک لیمو ترش تازه و مقداری فلفل سیاه را به آن اضافه کنید، بگذارید 2 تا 5 دقیقه بماند تا دم بکشد و سپس آن را بنوشید.

نکته ها :

پیپرین موجود در فلفل سیاه باعث افزایش فعالیت کورکومین موجود در زردچوبه شده و جذب آن را در بدن بیشتر می کند.

عسل به عنوان شیرین کننده در این دمنوش استفاده می شود و باعث افزایش خواص ضد میکروبی آن می شود.

لیمو ترش تازه باعث افزایش فعالیت آنتی اکسیدانی چای زردچوبه و فلفل سیاه شده و خواص ضد میکروبی آن را بیشتر می کند.

منبع : 101cookbooks

محصول تو با انیمیشن معرفی کن