دستگاه تصفیه آب خانگی

طرز تهیه فلفل دلمه ای شکم پر خوشمزه در فر با برنج و پنیر توفو گیاهی

دلمه نوعی خوراکی در خاورمیانه است که با سبزیجات مختلف از جمله فلفل دلمه ای تهیه می شود، فلفل دلمه ای شکم پر نوعی خوراک خوشمزه و مغذی برای گیاهخواران و افراد وگن می باشد.

ما در این مقاله از سایت کوکا روش پخت فلفل دلمه ای شکم پر با برنج و پنیر گیاهی را برای شما ارائه کرده ایم.

فلفل دلمه ای شکم پر
آموزش پخت فلفل دلمه ای شکم پر

مواد لازم برای تهیه فلفل دلمه ای شکم پر

  • فلفل دلمه ای رنگی : به تعداد دلخواه
  • روغن کنجد : 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز خرد شده : یک پیمانه
  • سیر خرد شده : سه حبه
  • ذرت پخته شده : دو پیمانه
  • توفوی رنده شده : 170 گرم
  • برنج قهوه ای پخته :سه پیمانه
  • فلفل سیاه : دو قاشق چایخوری

روش پخت فلفل دلمه ای شکم پر با پنیر

سر فلفل دلمه ای های رنگی رو ببرید و تخم ها و گوشت های درون فلفل را بیرون آورید، آن ها را به مدت 2 دقیقه درون آب جوش بجوشانید تا کمی نرم شوند سپس بیرون آورید. سیر و پیاز و ذرت را درون روغن روی حرارت متوسط به مدت 5 دقیقه تفت دهید.

درون یک کاسه بزرگ، مخلوط ذرت و سیر و پیاز را با پنیر توفو، برنج و فلفل سیاه خوب مخلوط کنید. با قاشق مخلوط تهیه شده را درون فلفل دلمه ای ها بریزید. ظرف پختی که قرار است فلفل های دلمه ای درون آن پخته شوند را کمی چرب کنید و درون فر به مدت 30 دقیقه بپزید.