پیتزا اسفناج و سبزیجات؛ طرز تهیه پیتزا لوله ای اسفناج و قارچ خانگی

579

طرز تهیه پیتزا اسفناج و قارچ

پیتزا اسفناج
پیتزا اسفناج

امروزه پیتزا سبزیجات محبوبیت زیادی در بین افراد به ویژه کسانی که به سلامتی خود اهمیت می دهند پیدا کرده است. یکی از انواع پیتزا سبزیجات پیتزا اسفناج است و ما در این پست طرز تهیه پیتزا لوله ای اسفناج و قارچ را برای شما ارائه کرده ایم.

این نوع پیتزا بدون پنیر و کاملا رژیمی بوده و برای افراد گیاهخوار و وگان مناسب می باشد.

مواد لازم برای تهیه ی پیتزای لوله ای اسفناج

خمیر پیتزای 391 گرمی

4 عدد سیر ریز شده

4 فنجان برگ های اسفناج کوچک

8 قطعه پیاز، بصورت نواری خرد شده

113 گرم قارچ خرد شده

2 قاشق غذا خوری روغن زیتون

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه پیتزای لوله ای اسفناج و قارچ

فر را روی درجه 425 فارنهایت یا 220 درجه سانتی گراد برای 15 دقیقه قرار دهید. ورقه های پختنی را چرب کنید و خمیر را روی ورقه های پختنی باز کنید.

طرز تهیه پیتزا لوله ای
طرز تهیه پیتزا لوله ای

آن را به شکل 4 مستطیل ببرید، سیر ریز شده را بطور یکنواخت بر روی مستطیل ها بپاشید و روی هر مستطیل یک فنجان اسفناج، دو تکه پیاز و یک چهارم قارچ های ریز شده بریزید.

طرز تهیه پیتزا لوله ای
طرز تهیه پیتزا لوله ای

نصف قاشق غذا خوری روغن را روی هر مستطیل بریزید و نمک و فلفل را نیز روی آن ها بپاشید، حالا هر مستطیل را بطور افقی یا عمودی بپیچید و انتهای آنها را ببینید.

طرز تهیه پیتزا لوله ای
طرز تهیه پیتزا لوله ای

در طبقه ی وسط فر به مدت 10 تا 12 دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای طلایی شوند، آنها را بپزید.