طرز تهیه پیتزا اسفناج و قارچ
امروزه پیتزا سبزیجات محبوبیت زیادی در بین افراد به ویژه کسانی که به سلامتی خود اهمیت می دهند پیدا کرده است. یکی از انواع پیتزا سبزیجات پیتزا اسفناج است و ما در این پست طرز تهیه پیتزا لوله ای اسفناج و قارچ را برای شما ارائه کرده ایم.
این نوع پیتزا بدون پنیر و کاملا رژیمی بوده و برای افراد گیاهخوار و وگان مناسب می باشد.
مواد لازم برای تهیه ی پیتزای لوله ای اسفناج
خمیر پیتزای 391 گرمی
4 عدد سیر ریز شده
4 فنجان برگ های اسفناج کوچک
8 قطعه پیاز، بصورت نواری خرد شده
113 گرم قارچ خرد شده
2 قاشق غذا خوری روغن زیتون
نمک و فلفل به میزان دلخواه
طرز تهیه پیتزای لوله ای اسفناج و قارچ
فر را روی درجه 425 فارنهایت یا 220 درجه سانتی گراد برای 15 دقیقه قرار دهید. ورقه های پختنی را چرب کنید و خمیر را روی ورقه های پختنی باز کنید.
آن را به شکل 4 مستطیل ببرید، سیر ریز شده را بطور یکنواخت بر روی مستطیل ها بپاشید و روی هر مستطیل یک فنجان اسفناج، دو تکه پیاز و یک چهارم قارچ های ریز شده بریزید.
نصف قاشق غذا خوری روغن را روی هر مستطیل بریزید و نمک و فلفل را نیز روی آن ها بپاشید، حالا هر مستطیل را بطور افقی یا عمودی بپیچید و انتهای آنها را ببینید.
در طبقه ی وسط فر به مدت 10 تا 12 دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای طلایی شوند، آنها را بپزید.
🔥 برای مشاهده سریع جدیدترین فال های امروز روی دکمه زیر کلیک فرمایید