طرز تهیه سبزی پلو شب عید گیاهی بدون گوشت و ماهی

سبزی‌ پلو یکی از انواع پلو های ایرانی و اصلی ترین غذای شب عید در نزد ایرانیان محسوب می شود. سبزی پلو، کوکو سبزی و رشته پلو به عنوان غذا های مخصوص شب عید شناخته می شوند.

ما در این مقاله از سایت کوکا طرز تهیه سبزی پلو شب عید بدون گوشت را برای گیاهخواران و افراد وگن ارائه کرده ایم.

سبزی پلو شب عید
سبزی پلو شب عید

مواد لازم برای تهیه سبزی پلو

  • برنج خیس خورده – 3 پیمانه
  • سبزی سبزی پلو ( تره، جعفری، شوید، گشنیز، شنبلیله و سیر تازه ) -3 پیمانه
  • زعفران – به میزان دلخواه
  • زردچوبه، فلفل قرمز و نمک – 1 قاشق چای خوری
  • روغن کنجد – به میزان لازم

طرز تهیه سبزی پلو خوشمزه بدون گوشت

3 لیتر آب را با نمک کافی به جوش بیاورید و برنج را اضافه کنید تا بجوشد، پس از 10 دقیقه سبزی را به آن اضافه کرده و پس از نرم شدن برنج آن را آبکش کنید.

مقداری روغن در قابلمه بریزید و مخلوط برنج و سبزی را به آن اضافه کنید، بگذارید بپزد تا دم بکشد. زعفران را در آب داغ حل کرده و بر روی سبزی پلو بریزید.

سبزی پلو شب عید آماده است آن را در ظرفی بکشید و با ته دیگ تزیین کنید. برای ته دیگ می توانید از سیب زمینی استفاده کنید.