طرز تهیه خورش به خوشمزه مجلسی بدون گوشت و آلو با رب گوجه فرنگی

طرز تهیه خورش به
طرز تهیه خورش به

خورش به (به انگلیسی quince stew)یکی از انواع خورش های ایرانی خوشمزه و لذیذ است که خیلی سریع و آسان تهیه می شود و به عنوان یک وعده غذایی ایده آل برای کودکان و گیاهخواران و افراد وگن شناخته می شود.

ما در این مقاله از سایت کوکا به طور کامل آموزش درست کردن خورش به خوشمزه خانگی بدون گوشت و آلو با رب گوجه فرنگی را ارائه کرده ایم. با ما همراه باشید!

مواد لازم برای تهیه خورش به بدون گوشت

  • به – 2 پیمانه
  • پیاز – 2 پیمانه
  • سویا – 1 پیمانه
  • قارچ – 1 پیمانه
  • رب گوجه فرنگی – 2 قاشق غذاخوری
  • آب لیمو ترش تازه – به میزان لازم
  • نمک، فلفل و زردچوبه – به میزان دلخواه

دستور پخت خورشت به خوشمزه

به را خرد کنید.

خانم های یزدی کلیک کنن

پیاز را خرد کرده و سرخ کنید.

قارچ ها را خرد کنید.

به خرد شده را به همراه پیاز سرخ کنید، سویا های خیس خورده را به آن اضافه کنید و بگذارید تا سرخ و برشته شوند و سپس قارچ خرد شده را به آن اضافه کنید.

رب گوجه فرنگی، آب لیمو ترش تازه، نمک و فلفل و زردچوبه را در دو لیوان آب حل کنید و به مواد دیگر اضافه کنید، بگذارید 30 دقیقه بپزد تا جا بیفتد.

خورش به آماده است، آن را در ظرفی بکشید و به همراه نان یا برنج سرو کنید.