طرز تهیه سوپ مارچوبه مناسب گیاهخواران
کوکا : در مقاله خواص مارچوبه برخی از فواید شگفت انگیز این گیاه را برای سلامتی بدن بازگو کرده ایم که پیشنهاد می کنیم حتما آن را مطالعه کنید. در اینجا نیز شما را با طرز تهیه یک سوپ خوشمزه گیاهی و سالم با مارچوبه آشنا خواهیم کرد.
مواد لازم برای تهیه ی سوپ مارچوبه
مارچوبه 450 گرم
برنج پخته شده 2 پیمانه
قارچ اسلایس شده ½1 پیمانه
پیاز خرد شده 1 پیمانه
جعفری خرد شده ½ پیمانه
آب سبزیجات 6 پیمانه
نشاسته ذرت 3 قاشق مرباخوری
روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
پودر آویشن ½ قاشق مرباخوری
نمک ½ قاشق چای خوری
پودر فلفل ¼ قاشق چای خوریسوپ مارچوبه
طرز پخت سوپ مارچوبه
مارچوبه را شسته و پوست قسمت ضخیم پائینی آن را بگیرید و به قطعات 1 سانتیمتری خرد کنید.
در یک قابلمه متوسط پیازها را با کره به مدت 4 دقیقه تفت دهید. سپس قارچها را اضافه کنید و با آن تفت دهید.
مارچوبه، آب سبزیجات و ادویه ها را اضافه کنید. درب ظرف را بگذارید تا سوپ جوش بیاید سپس به مدت 03 دقیقه اجازه دهید تا با شعله کم بپزد. برنج پخته را اضافه کنید.
نشاسته ذرت را با ⅓ پیمانه آب مخلوط کنید و هم بزنید تا صاف و یکدست شود. آن را به سوپ بیافزایید و هم بزنید. اگر سوپ رقیق دوست دارید و فکر می کنید لعاب برنج برای آن کافیست می توانید نشاسته ذرت را حذف کنید. سوپ را به جوش بیاورید و به مدت 2 دقیقه یا تا زمانی که غلیظ شود هم بزنید.
اگر دوست ندارید دانه های برنج داخل ان مشخص باشد، مارچوبه ها را خارج کرده و سوپ را با غذاساز کاملا پوره کنید و دوباره تکه های مارچوبه را به آن اضافه کنید؛ یا اینکه سوپ را کامل پوره کنید و تنها با چند ساقه مارچوبه تزئین و سرو کنید.
سوپ آماده است با سبزیجات تازه تزئین کنید.
عکس های تزیین سوپ مارچوبه
🔥 برای مشاهده سریع جدیدترین فال های امروز روی دکمه زیر کلیک فرمایید