15 فوت و فن آشپزی از سرآشپزهای مشهور و برجسته ی جهان

همه ما می دانیم که آشپزی یک هنر است، اما نه تنها استعداد در آشپزی بلکه پیروی از قوانین پخت و پز برای تهیه ی یک غذای خوشمزه بسیار مهم است. علاوه بر این پخت و پز اسراری دارد که سرآشپز ها از یک نسل به بعد منتقل می کنند.

ما در این مقاله از سایت کوکا 15 فوت و فن آشپزی را که از سرآشپز های مشهور و برجسته جهان به ما منتقل شده به شما آموزش می دهیم.

– اگر فلفل چیلی را دوست دارید اما می خواهید که کمی تندی آن را بگیرید فقط دانه ها و رگه های درون آن را جدا کنید و در آب سرد بشویید، تندی آن کم تر می شود اما طعم آن تغییری نمی کند.

فلفل تند چیلی
فلفل تند چیلی

– برای داشتن سیب زمینی های ترد بدون سرخ کردن آن ها در روغن، می توانید به آنها مقدار آرد اضافه کرده و سپس آنها را در فر قرار داده تا پخته شوند.

– اگر می خواهید دسر شما کالری کمتری داشته باشد می توانید به جای خامه از 3/4 سفیده تخم مرغ زده شده استفاده کنید.

– برای پخت سبزیجات، بهتر است آنهایی که زیر زمینی هستند، مانند سیب زمینی را داخل آب سرد قرار داده و سپس آب پز کنید. اما سبزیجات دیگر را می توانید به آب در حال جوش اضافه کرده و بپزید.

طرز تهیه سبزیجات آب پز
طرز تهیه سبزیجات آب پز

– هنگامی که در حال زدن سفیده تخم مرغ هستید اگر می خواهید ببنید که چه زمانی آماده است کاسه را رو به بالا بگیرید، اگر سفیده تخم مرغ آماده باشد از کاسه بیرون نمی ریزد.

– اگر می خواهید از لبو برای تهیه ی سالاد استفاده کنید نباید آن را در آب بجوشانید، بهتر است لبو را در فویل بپیچید و بپزید.

– برش زدن یک پیاز ممکن است ساده به نظر برسد اما اگر شما برای اولین بار می خواهید پیاز خرد کنید بهتر است که اول پیاز را به دو نیم کنید، سپس مقداری افقی برش بزنید و به میانه که رسیدید برش های طولی و افقی داده و پیاز را خرد کنید.

طرز و روش برش پیاز
طرز و روش برش پیاز

– همیشه نمک سالاد را قبل از اضافه کردن سس و روغن اضافه کنید در غیر این صورت روغن نمی تواند نمک را به خوبی حل کند.

– اگر می خواهید پاستا یا ماکارونی هنگام پخت به هم نچسبد به ازای هر 100 گرم ماکارونی 1 لیتر آب استفاده کنید.

– راز داشتن یک خمیر خوب برای شیرینی بسیار ساده است : وزن آرد باید با وزن شکر و وزن تخم مرغ باید با وزن کره برابر باشد.

طرز تهیه خمیر شیرینی پزی
طرز تهیه خمیر شیرینی پزی

– برای آنکه سیب زمینی های آب پز شما نرم تر پخته شوند می توانید به نوک چاقو مقداری شیر یا بکینگ پودر اضافه کرده و 2-3 دقیقه به سیب زمینی ها ضربه بزنید و سپس آنها را آب پز کنید.

– اگر می خواهید از مرکبات آب بیشتری بگیرید می توانید آن ها را در آب گرم قرار دهید یا در مایکروویو گرم کنید و محکم فشار دهید.

– برای بررسی اینکه آیا روغن برای سرخ کردن به اندازه کافی داغ شده یا نه یک سیخ چوبی را در روغن فرو کنید اگر حباب هایی در اطراف چوب مشاهده کردید یعنی زمان شروع آشپزی است.

تشخیص روغن داغ
تشخیص روغن داغ

– اگر می خواهید چسبندگی برنج را کمتر کنید اول آن را در یک تابه در روغن گیاهی تفت دهید و سپس در آب جوش بپزید. اگر می خواهید برنج شما عطر خوبی داشته باشد یک حبه سیر به آن اضافه کنید و پس از پخته شده برنج آن را دور بیندازید.

– اگر شما در حال تهیه ماکارونی با سس هستید، روغن را به آب ماکارونی اضافه نکنید چون به خوبی سس را جذب نکرده و طعم آن را به خود نمی گیرد.

– اگر می خواهید هنگام خرد کردن گوجه فرنگی آب آن بیرون نریزد، گوجه را سطحی برش بزنید و سپس دانه های آن را که در وسط باقی مانده اند جدا کنید.

خرد کردن گوجه فرنگی
خرد کردن گوجه فرنگی

– همه ی ما می دانیم که برای تهیه شیرینی پای سطحی که خمیر را بر روی آن پهن می کنیم باید آرد بپاشیم، اگر می خواهید شیرینی شما شیرین تر شود می توانید به جای آرد از پودر کاکائو استفاده کنید.

منبع : brightside

🔥 برای مشاهده سریع جدیدترین فال های امروز روی دکمه زیر کلیک فرمایید

فال ام را نشان بده

فال حافظ کوکا
نسرین
نویسنده، مترجم و علاقه مند به موضوعات سبک زندگی، فرهنگ و هنر و سرگرمی