روش نگهداری سیر تازه در شیشه روغن زیتون

روش نگهداری سیر در روغن زیتون
روش نگهداری سیر در روغن زیتون

یکی از بهترین روش های نگهداری سیر به مدت طولانی تر این است که حبه های سیر را در روغن زیتون فرابکر ریخته و آن را در یخچال نگهدری کنیم.

در این مقاله طرز نگهداری سیر تازه در روغن زیتون را آموزش داده ایم که می توانید به مدت طولانی در یخچال نگهداری کنید. با کوکا همراه باشید؛

طرز نگهداری سیر در روغن زیتون

مواد لازم

  • سیر تازه – 450 گرم
  • نمک دریا – 1 قاشق چای خوری
  • شکر قهوه ای – 1 قاشق چای خوری
  • سرکه سیب – 500 میلی لیتر
  • آویشن تازه – چند برگ
  • برگ بو – 1 عدد
  • روغن زیتون فرابکر – 200 میلی لیتر

طریقه نگهداری

1. سیر های تازه را به صورت حبه حبه در آورده و پوست آن ها را بکنید.

سیر های تازه را حبه حبه کنید
سیر های تازه را حبه حبه کنید
حبه های سیر را پوست بکنید
حبه های سیر را پوست بکنید

2. سیر های حبه حبه شده را به همراه نمک، شکر و سرکه سیب درون یک قابلمه متوسط ​​بریزید، بگذارید تا جوش بیاید و به مدت 2 تا 3 دقیقه بپزد تا زمانی که سیر فقط کمی نرم شود.

از صافی رد کنید، حبه های سیر را بر روی یک پارچه ی نخی بریزید تا کامل خشک شوند. توجه داشته باشید که حبه های سیر نباید رطوبت داشته باشند.

سیر های حبه حبه را به همراه نمک، شکر و سرکه سیب در قابلمه ریخته و بجوشانید
سیر های حبه حبه را به همراه نمک، شکر و سرکه سیب در قابلمه ریخته و بجوشانید

3. سیر هایی که کاملا خشک شده اند را درون یک ظرف شیشه ای بزرگ استریل بریزید، آویشن، برگ بو و روغن زیتون را به آن اضافه کنید تا روی مواد را بپوشاند.

سیر را در یک ظرف شیشه ای ریخته و بر روی آن روغن زیتون، آویشن و برگ بو بریزید
سیر را در یک ظرف شیشه ای ریخته و بر روی آن روغن زیتون، آویشن و برگ بو بریزید

4. سیر در روغن زیتون را می توان 2 تا 3 ماه در یخچال نگهداری کنید و از آن برای تهیه انواع غذا و سس استفاده کنید.

درب ظرف را ببندید و آن را در یخچال نگهداری کنید
درب ظرف را ببندید و آن را در یخچال نگهداری کنید

نکته : ابتدا سیر را در سرکه سیب می جوشانیم تا احتمال رشد باکتری کلستریدیوم بوتولینم (که می تواند باعث بوتیسم شود) را به حداقل برسانیم.

در ادامه بخوانید : روش های نگهداری طولانی مدت سیر

منبع : mydarlinglemonthyme