طرز پخت برنج وحشی و روش درست کردن یک خوراک خوشمزه با آن

قبلا در مقاله خواص برنج وحشی به بررسی فواید این غله ناشناخته برای سلامتی بدن پرداخته ایم، در این مطلب نیز قصد داریم شما را با روش صحیح پخت برنج وحشی آشنا کنیم؛

برنج وحشی برخلاف تصور عموم یک علف است نه دانه و نکته ی جالب اینکه وقتی پخته شود، اندازه ی آن 3 تا 4 برابر می شود.

طرز پخت برنج وحشی چگونه است؟

طرز پخت برنج وحشی
طرز پخت برنج وحشی

روش اول : دمپخت برنج وحشی

در یک قابلمه بزرگ 1 فنجان برنج وحشی شسته شده را با 3 فنجان آب یا 3 فنجان آب سبزیجات ترکیب کرده و بر روی اجاق گاز بگذارید تا آب آن به جوش آید.

اجازه دهید که برنج به مدت 35-50 دقیقه بجوشد تا پخته و نرم شود. (توجه داشته باشید که برنج وحشی وقتی پخته شد، اندازه ی آن 3 تا 4 برابر می شود)

حالا مقداری از آن را بخورید تا ببینید خوب پخته شده یا نه، اگر هنوز خام بود، می توانید مقدار کمی آب به آن اضافه کنید و بگذارید 10 دقیقه دیگر هم بپزد.

برنج وحشی شما پخته شد، می توانید از آن برای تهیه انواع غذا ها استفاده کنید.

روش دوم : آبکش کردن برنج وحشی

اگر می خواهید برنج وحشی را برای تهیه خوراک یا سالاد استفاده کنید، این بهترین روش برای پخت آن محسوب می شود.

6 فنجان آب را در یک قابلمه بزرگ با کمی نمک ترکیب کرده و بگذارید بجوشد، 1 فنجان برنج وحشی را به آن اضافه کنید و اجازه دهید 45 دقیقه بپزد تا نرم و له شود، حالا آن را آبکش کرده و برای تهیه غذا استفاده کنید.

طرز تهیه ترتیلا خانگی با برنج وحشی

طرز تهیه ترتیلا خانگی با برنج وحشی
طرز تهیه ترتیلا خانگی با برنج وحشی

مواد لازم برای تهیه ترتیلا برنج وحشی و لوبیا سیاه

  • برنج وحشی پخته شده – 1 فنجان
  • سیب زمینی شیرین پخته شده – 1 عدد
  • لوبیا سیاه پخته شده – 1/2 فنجان
  • سس سالسا – 4 تا 6 قاشق غذا خوری
  • گوجه گیلاسی خرد شده – 5 عدد
  • ترتیلا – 5 تا 6 عدد
  • نمک و فلفل قرمز – به مقدار دلخواه
  • فلفل هالاپینو خرد شده – به مقدار دلخواه

دستور تهیه برنج وحشی و ترتیلا

فر را بر روی دمای 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتیگراد) بگذارید و ترتیلا ها را به مدت 7 تا 10 دقیقه در آن بپزید تا کمی برشته شوند، حالا از فر خارج کرده و کنار بگذارید.

سیب زمینی شیرین پخته شده (آب پز شده یا پخته شده در فر)، لوبیا سیاه، 1 قاشق غذا خوری سس سالسا، نمک و فلفل قرمز را در یک مخلوط کن بریزید و خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شده و یک مخلوط صاف و یکدست را ایجاد کنند.

حالا بر روی هر ترتیلا مقداری از مخلوط سبزیجات و حبوبات پوره شده بمالید، دو قاشق غذا خوری برنج وحشی را به آن اضافه کرده و بر روی آن یک تکه گوجه گیلاسی، یک تکه فلفل هالاپینو و سس سالسا بریزید.

ترتیلا ی خانگی با برنج وحشی و لوبیا سیاه آماده است، آن را گرم سرو کنید.

منبع : draxe