طرز تهیه پاستای گیاهی با قارچ و سس سفید

132

آموزش پخت پاستای گیاهی با قارچ و سس سفید

طرز تهیه پاستای گیاهی با قارچ و سس سفید
طرز تهیه پاستای گیاهی با قارچ و سس سفید

مواد لازم برای 2 نفر:

پاستا فرمی 250 گرم
قارچ ورقه شده 2 لیوان
فلفل دلمه سبز یا رنگی 1 عدد متوسط و خلالی شده
کره 25 گرم
سس سفید 1 پیمانه با غلظت متوسط
نمک و فلفل به مقدار لازم
پاپریکا به مقدار لازم
جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا در صورت تمایل به مقدار لازم

طرز تهیه پاستای گیاهی با قارچ و سس سفید :

مرحله 1 – کره را در تابه آب کنید و 1 قاشق روغن به آن اضافه کنید تا نسوزد سپس قارچ*های ورقه شده را بیفزایید و تفت دهید تا کمی تغییر رنگ دهند، فلفل دلمه، نمک و فلفل را افزوده و 2 دور هم بزنید سپس از روی حرارت بردارید.

مرحله 2 – پاستا را طبق دستور روی بسته بندی آن پخته و آبکشی کنید.

مرحله 3 – مخلوط قارچ و فلفل دلمه را به سس سفید افزوده، سپس پاستای پخته شده را به آن بیفزایید و برای چند دقیقه تفت دهید تا مواد با هم بک دست و گرم شوند.

مرحله 4 – پاستای آماده شده را در ظرف مورد نظر کشیده و روی آن را به دلخواه پاپریکا، جعفری یا پنیر پیتزا بدهید سپس سرو نمایید. / وگان