طرز تهیه شیر بادام خانگی خوشمزه در منزل

طرز تهیه شیر بادام
طرز تهیه شیر بادام

قبلا در مقاله خواص شیر بادام به بررسی فواید یکی از محبوب ترین و پرمصرف ترین شیرهای گیاهی پرداخته ایم.

شیر بادام دارای مقادیر بالای کلسیم بوده و یکی از مقوی ترین نوشیدنی ها دنیا مخصوصا برای گیاهخوران محسوب می شود.

در ادامه همراه کوکا باشید تا با روش درست کردن شیر بادام خانگی در منزل و نحوه نگهداری از آن بیشتر آشنا شوید.

مواد لازم برای تهیه شیر بادام

  • بادام خام (ترجیحا ارگانیک)
  • آب

دستور تهیه

بادام ها را پوست بکنید، تمیز بشویید و بر روی آن ها آب بریزید و بگذارید حداقل 2 روز بماند تا خوب نرم شوند و شیر بادام خوشمزه تر شود.

مغز بادام را آماده کنید
مغز بادام را آماده کنید
بادام ها را دو روز در آب بخیسانید
بادام ها را دو روز در آب بخیسانید

بادام ها را آبکشی کرده و با آب سرد خوب بشویید تا فیتیک اسید آن ها کاملا شسته شود.

بادام ها را آبکشی کنید
بادام ها را آبکشی کنید

بادام ها را در مخلوط کن بریزید و بر روی آن ها 2 فنجان آب بریزید.

بادام ها را به همراه 2 فنجان آب در مخلوط کن بریزید
بادام ها را به همراه 2 فنجان آب در مخلوط کن بریزید

به مدت 2 دقیقه با سرعت بالا خوب هم بزنید تا شیر بادام به دست آید.

به مدت 2 دقیقه با سرعت بالا هم بزنید تا شیر بادام به دست آید
به مدت 2 دقیقه با سرعت بالا هم بزنید تا شیر بادام به دست آید

شیر بادام به دست آمده را از صافی رد کنید تا تفاله های آن گرفته شود و شیر بادام صاف و یکدست را به دست آورید.

شیر بادام را از صافی رد کنید تا تفاله های آن گرفته شود
شیر بادام را از صافی رد کنید تا تفاله های آن گرفته شود

شیر بادام آماده است اگر دوست دارید شیرین تر شود، می توانید شیرین کننده های طبیعی (عسل، خرما یا استویا) به آن اضافه کنید و بنوشید.

شیر بادام آماده است
شیر بادام آماده است

مدت زمان نگهداری شیر بادام در یخچال

شیر بادام خانگی را حداکثر تا 2 روز می توان در یخچال نگهداری کرد.

موارد استفاده شیر بادام

شیر بادام را می توان برای تهیه بستنی، شیر بادام و عسل، شیر کاکائو، فرنی، انواع پودینگ، کیک و شیرینی، هات چاکلت، انواع اسموتی، سس سالاد، سوپ و پنکیک رژیمی استفاده کرد.

بهترین زمان مصرف شیر بادام

گفته می شود که صبح و عصر بهترین زمان ها برای نوشیدن شیر بادام است.

منبع : thekitchn


خانم های یزدی کلیک کنن