قبلا در مقاله خواص شیر کتان به بررسی فواید یکی از بهترین انواع شیر های گیاهی پرداخته ایم.
شیر کتان لاکتوز و کلسترول ندارد و یکی از بهترین شیر های گیاهی جایگزین شیر گاو برای گیاهخواران و افراد وگن محسوب می شود.
در ادامه همراه کوکا باشید تا با روش درست کردن شیر کتان خانگی در منزل و نحوه نگهداری از آن بیشتر آشنا شوید.
مواد لازم
- دانه (تخم) کتان زرد یا قهوه ای خام – 1/4 فنجان
- آب – 6 فنجان
- خرما – 5 عدد
- عصاره وانیل، دارچین، پودر کاکائو، زنجبیل یا جوز هندی – به دلخواه
طرز تهیه
1. دانه های کتان را در مخلوط کن بریزید و آب را به آن ها اضافه کنید. به مدت 1 دقیقه با سرعت مخلوط کنید تا همه دانه ها خرد شوند و مایعی یکدست ایجاد شود.
2. یک جوراب نازک یا پارچه ی نخی را بر روی مخلوط کن بکشید و شیر به دست آمده را صاف کنید.
3. شیر را دوباره به مخلوط کن برگردانید، خرما، وانیل و یا هر ادویه ای که دوست دارید به آن اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه مخلوط کنید.
4. مجددا شیر را از صافی رد کنید.
5. شیر کتان آماده است، آن را درون یک ظرف شیشه ای بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
نحوه نگهداری شیر کتان
شیر کتان را در یک بطری شیشه ای در بسته بریزید و به مدت 3-5 روز در یخچال نگهداری کنید.
ارزش غذایی شیر کتان (1 لیوان)
- کالری : 55
- چربی : 3 گرم
- کربوهیدرات : 8 گرم
- پروتئین : 2 گرم
- قند : 4 گرم
منبع : healthfulpursuit
🔥 برای مشاهده سریع جدیدترین فال های امروز روی دکمه زیر کلیک فرمایید