خواص گردو آمریکایی؛ 15 خاصیت بی نظیر گردو پکان آمریکایی برای سلامتی

خواص گردو آمریکایی یا پکان
خواص گردو آمریکایی یا پکان

گردو آمریکایی یا پکان چیست؟

گردو آمریکایی که در ایران به نام های پیکن یا پکان هم شناخته می شود یکی از مغزیجات گرمسیری پرطرفدار در آمریکا و مکزیک است که بیشترین میزان چربی را در بین آجیل ها داراست. نام پیکن به معنی آجیلی است که برای شکسته شدن به سنگ نیاز دارد.

گردو آمریکایی به دلیل مقادیر بالای مواد مغذی موجود در آن باعث لاغری و کاهش وزن می شود، خطر ابتلا به آترواسکلروزیس را کاهش داده و برای پیشگیری و درمان از دیابت مفید می باشد.

در ادامه همراه ما باشید تا با تمامی فواید مغز گردو آمریکایی و موارد استفاده از آن بیشتر آشنا شوید.

خواص گردو آمریکایی برای پوست و مو

1. پوست سالم و زیبا

فیبر موجود در گردو آمریکایی به پاک سازی و سم زدایی بدن کمک می کند و باعث می شود که شما پوستی سالم و زیبا داشته باشید.

مقادیر بالای روی موجود در گردو آمریکایی به تقویت سلامت پوست کمک کرده و خطر ابتلا به بیماری های پوستی را کاهش می دهد.

2. درمان ریزش مو

مقادیر بالای مواد معدنی موجود در گردو آمریکایی به بهبود گردش خون در بدن کمک کرده و با تقویت فولیکول های مو به پیشگیری و درمان ریزش مو کمک می کند.

فواید دارویی و درمانی گردو آمریکایی برای بدن

3. لاغری و کاهش وزن

مقادیر بالای چربی های سالم موجود در گردو آمریکایی باعث کاهش هورمون گرلین (هورمونی که از لوزالمعده ترشح می شود و محرک احساس گرسنگی است) شده و با جلوگیری از پرخوری به لاغری و کاهش وزن افراد کمک می کند.

مقادیر بالای منگنز و مس موجود در گردو آمریکایی به بهبود متابولیسم بدن کمک کرده و باعث لاغری و کاهش وزن می شود.

4. کاهش استرس اکسیداتیو

آنتی اکسیدان ها و چربی های سالم موجود در گردو آمریکایی، آسیب های ناشی از استرس اکسیداتیو در بدن را که باعث ابتلا به بیماری هایی مانند سرطان و بیماری های قلبی می شود را کاهش می دهند.

یک مطالعه از دانشگاه لوما لیندا در کالیفرنیا نشان داده که خوردن پیکن به طور قابل توجهی آنتی اکسیدان ها را در جریان خون به مدت 24 ساعت پس از مصرف افزایش می دهد.

5. سلامت قلب

مقادیر بالای آنتی اکسیدان های موجود در گردو آمریکایی باعث سلامت و بهبود عملکرد قلب شده و خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی و آترواسکلروزیس را کاهش می دهد.

6. چربی و کلسترول خون

یکی دیگر از مطالعات دانشگاه لوما لیندا در کالیفرنیا نشان داده که چربی های سالم موجود در گردو آمریکایی به کاهش چربی خون بالا (کلسترول و تری گلیسیرید خون) کمک می کند.

7. فشار خون

تحقیقات نشان می دهد که مصرف منظم گردو آمریکایی به طور موثری به کاهش فشار خون بالا به ویژه فشار خون سیستولیک در بیماران کمک می کند.

8. کاهش التهاب بدن

التهاب مزمن در بدن ریشه ی بسیاری از بیماری ها شناخته می شود؛ مقادیر بالای آنتی اکسیدان های موجود در گردو آمریکایی به کاهش التهاب بدن کمک کرده و خطر ابتلا به بیماری های التهابی مانند آرتریت روماتوئید را کاهش می دهد.

9. پوکی استخوان

تحقیقات اولی نشان داده که مقادیر بالای منگنز، مس و روی موجود در گردو آمریکایی به تقویت استخوان ها و افزایش توده استخوانی بدن کمک کرده و خطر ابتلا به بیماری پوکی استخوان را کاهش می دهد.

10. تقویت مغز و حافظه

بسیاری از مواد معدنی موجود در گردو آمریکایی به عملکرد صحیح مغز کمک می کنند؛

مس موجود در آن بر روی مسیر هورمون های دوپامین و گالاکتوز اثر گذاشته و با تقویت حافظه شده خطر ابتلا به بیماری های آلزایمر و پارکینسون را کاهش می دهد.

مقادیر بالای منگنر موجود در گردو آمریکایی بر روی فرایند های سیناپسی مغز اثر می گذارد و به بهبود مشکلات روحی، افزایش تمرکز، افزایش یادگیری و درمان صرع کمک می کند.

11. سندروم پیش از قاعدگی

منگنز موجود در گردو آمریکایی به کاهش علائم سندروم پیش از قاعدگی مانند نوسانات خلقی و گرفتگی عضلات کمک می کند.

12. دیابت و قند خون

مطالعات اولیه نشان می دهد که منگنز موجود در گردو آمریکایی به بهبود ترشح انسولین و افزایش تحمل گلوکز، باعث کنترل قند خون در افراد مبتلا به دیابت می شود.

13. افزایش انرژی بدن

ویتامین B1 (تیامین) و مس موجود در گردو آمریکایی به افزایش سطح انرژی در بدن کمک می کنند. گردو آمریکایی یکی از آجیل های مفید برای بدنسازان و ورزشکاران شناخته می شود.

14. یبوست

مقادیر بالای فیبر موجود در گردو آمریکایی به سم زدایی و پاک سازی سیستم گوارش کمک کرده و با افزایش حرکات روده به پیشگیری و درمان یبوست، هموروئید (بواسیر)، کولیت و سرطان روده بزرگ کمک می کند.

15. سنگ کیسه صفرا

برخی تحقیقات نشان می دهد که مصرف منظم گردو آمریکایی خطر ابتلا به سنگ کیسه صفرا را کاهش می دهد.

عوارض و مضرات گردو آمریکایی

آلرژی و حساسیت

گردو آمریکایی ممکن است در برخی افراد باعث آلرژی و حساسیت شود که با علائمی مانند تاول پوستی، تورم، استفراغ و از دست دادن هوشیاری مشخص می شود.

طبع گردو آمریکایی

عکس درخت گردو آمریکایی
عکس درخت گردو آمریکایی

گردو آمریکایی سرشار از آنتی اکسیدان ها، تیامین، ویتامین B6، پتاسیم، منیزیم، منگنر، مس، آهن، روی، فسفر، اسید های چرب امگا 3، پروتئین و فیبر است.

گردو آمریکایی (به انگلیسی : Pecan) گونه ای گردوی گرمسیری است که بومی آمریکای شمالی بوده و در ایالات متحده آمریکا و مکزیک رشد می کند. درخت آن ممکن است تا ارتفاع 44 متر رشد کند و گلدهی در فصل بهار رخ دهد.

میوه ی آن در واقع یک شفت است، مغز خوراکی گردو آمریکایی که در واقع همان دانه میوه محسوب می شود، درون این شفت قرار گرفته است. مغز گردو آمریکایی لاغرتر، شیرین تر و مزه ی غلیظ تری از گردو معمولی دارد.

گردو آمریکایی امروزه علاوه بر آمریکا و مکزیک در برخی کشور های آفریقایی، آسیا و همچنین در استرالیا کشت می شود.

موارد استفاده گردو آمریکایی

گردو آمریکایی را به صورت خام و بو داده به عنوان آجیل و همچنین برای تهیه انواع سالاد، سس سالاد و دسر استفاده می کنند.

پودر گردو آمریکایی را می توان برای تهیه انواع دسر استفاده کرد.

گردو آمریکایی را به صورت پخته شده برای تهیه انواع غذا مانند پاستا و سالاد به کار می برند.

چوب درخت گردو آمریکایی برای تولید نوعی زغال چوبی ارزشمند استفاده می شود. همچنین چوب پکان را برای ساخت مبلمان به کار می برند.

ارزش غذایی گردو آمریکایی (28 گرم)

  • کالری : 193
  • چربی : 20.2 گرم
  • کربوهیدرات : 3.9 گرم
  • پروتئین : 2.6 گرم
  • فیبر : 2.7 گرم

منابع : draxenaturalfoodseriesorganicfacts

فال روزانه کوکا