خواص فراوان چای اولانگ در طب سنتی برای سلامتی و لاغری

چای اولانگ چیست؟

چای اولانگ که به نام های اولونگ یا چای اولونگ هم شناخته می شود، در اثر اکسیداسیون ناقص جوانه، ساقه و برگ های گیاه چای در کشور چین تولید می‌شود. برای تهیه چایی اولانگ، فرآیند تخمیر جوانه، ساقه و برگ های گیاه چای در صورت تغییر رنگ متوقف می شود.

چای اولانگ فواید زیادی برای بدن که دارد و ما در این مقاله از سایت کوکا به طور کامل خواص چای اولانگ را برای سلامتی، لاغری، دیابت، اگزما و پوست و مو شرح داده ایم.

خواص چای اولانگ
خواص چای اولانگ

خواص چای اولانگ برای پوست و مو

توجه : پیش از مصرف هرگونه ماسک بر روی صورت و نواحی حساس بدن، با مالیدن مقداری کمی از آن بر روی پوست دست خود به مدت حداقل 20 دقیقه، از نداشتن حساسیت نسبت به آن اطمینان حاصل نمایید.

درمان اگزما

آزمایش های علمی نشان داده که اگر بیماران مبتلا به اگزما در طول روز 3 فنجان چای اولانگ مصرف کنند، در کتر از یک هفته بهبودی قابل ملاحظه ای در مشکلات پوستی خود مشاهده می کنند.

در مطالعه ای که در سال 2001 انجام شده 54 درصد از افراد مبتلا به اگزما پس از 6 ماه مصرف روزانه چای اولانگ بهبودی پیدا کرده بودند.

درمان آکنه و جوش صورت

آنتی اکسیدان های موجود در چای اولانگ برای درمان آکنه و جوش صورت مفید بوده و به از بین بردن لک های پوستی کمک می کنند.

ماسک چای اولانگ برای پوست صورت

هر روز صبح صورت خود را با چای اولانگ شستشو دهید تا لک های پوستی و آکنه و جوش صورت را درمان کند.

درمان ریزش مو

بعضی از کارشناسان می گویند که مصرف خوراکی چای اولانگ می تواند از ریزش مو جلوگیری کند و باعث درخشان تر شدن موی سر شود.

فواید دارویی و درمانی دمنوش اولانگ برای بدن

لاغری و کاهش وزن

ترکیبات پلی فنولی موجود در چای اولانگ یا اولونگ با افزایش سوخت و ساز و متابولیسم بدن به لاغری و کاهش وزن افراد چاق کمک می کند.

در یک مطالعه، موش هایی که پلی فنول به رژیم غذایی شان اضافه شد، کاهش وزن و کاهش قابل توجهی در شاخص چربی بدن را تجربه کردند.

همچنین برخی مطالعات قبلی نشان داده بود که محتوای کافئین موجود در چای اولونگ هم می تواند باعث لاغری و کاهش وزن افراد شود.

دیابت و قند خون

چای اولانگ به عنوان یک گیاه مفید برای تنظیم قند خون و انسولین در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 شناخته می شود.

یک مطالعه در سال 2003 نشان داد که مصرف چای اولانگ تاثیر بیشتری از مصرف دارو در کاهش قند خون افراد مبتلا به دیابت دارد.

مطالعه ای دیگر نشان داده که افرادی که به مدت 30 روز، هر روز 3 فنجان چای اولانگ مصرف کردند، قند خونشان تا 30 درصد کاهش پیدا کرده است.

فشار خون

مردم چین معتقدند که مقادیر قابل توجه پتاسیم و آنتی اکسیدان های موجود در چای اولانگ به کاهش فشار خون بالا کمک می کند.

گفته می شود که نوشیدن 1 یا 2 فنجان چای اولانگ در روز برای کاهش فشار خون بالا مفید می باشد. توجه داشته باشید که زیاده روی در مصرف چای اولانگ به دلیل مقادیر بالای کافئین می تواند باعث افزایش فشار خون شود.

کلسترول خون و قلب

پلی فنول های موجود در چای اولانگ با فعال کردن آنزیم لیپاز باعث کاهش کلسترول بالای خون شده و از ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی و آترواسکلروزیس پیشگیری می کند.

سرطان

ترکیبات پلی فنولی و آنتی اکسیدان های موجود در چای اولانگ باعث افزایش آپوپتوز سلول های سرطانی به ویژه سرطان معده، سرطان پوست و سرطان تخمدان می شود.

پوکی استخوان

آنتی اکسیدان های موجود در چای اولانگ ساختار استخوانی را تقویت کرده، باعث بهبود رشد استخوان ها می شود و از پوکی استخوان جلوگیری می کند.

استرس، اضطراب و افسردگی

یک تحقیق دقیق که در موسسه علوم پزشکی ژاپن انجام شده، نشان می دهد که آمینو اسید های ال تیانین و گلوتامیک اسید موجود در چای اولانگ به درمان استرس، اضطراب و افسردگی کمک می کند.

همچنین مصرف منظم چای اولانگ به دلیل مقادیر قابل توجه کافئین با بهبود عملکرد ذهنی باعث کاهش استرس و افسردگی و حفظ آرامش در طول روز شده و از ابتلا به بیماری های آلزایمر و پارکینسون جلوگیری می کند.

معده و دستگاه گوارش

مصرف چای والانگ می تواند هضم غذا را بهبود ببخشد، به درمان ریفلاکس و زخم معده کمک می کند و برای سلامت دستگاه گوارش مفید است.

جلوگیری از پوسیدگی دندان

مصرف انواع چای از جمله چای اولانگ، دندان ها را از اسید تولید شده توسط باکتری های دهان محافظت کرده و برای جلوگیری از پوسیدگی دندان و ایجاد پلاک بر روی دندان موثر می باشد.

تقویت سیستم ایمنی بدن

فلاونوئید های موجود در چای اولانگ باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده و از ابتلا به سرماخوردگی و عفونت پیشگیری می کند.

عوارض و مضرات چای اولانگ

چای اولانگ حاوی مقادیر بالای کافئین است و زیاده روی در مصرف آن می تواند باعث اضطراب، سردرد، بی خوابی، اسهال، سوزش سر دل، ضربان قلب نامنظم و سردرگمی شود.

مصرف بیش از حد چاوی اولانگ می تواند باعث افزایش پردازش کلسیم در بدن شود که باعث تشدید تخریب استخوان در افراد مبتلا به پوکی استخوان می شود.

مصرف زیاد چای اولانگ مانند انواع دیگر چای؛ چای سیاه، چای سبز و چای سفید می تواند جذب آهن را کاهش دهد، اگر مبتلا به کم خونی فقر آهن هستید در مصرف چای اولانگ زیاده روی نکنید.

خانم ها در دوران بارداری و شیردهی بهتر است قبل از مصرف چای اولانگ با پزشک خود مشورت کنند.

طبع چای اولانگ

عکس برگ های خشک چای اولانگ
عکس برگ های خشک چای اولانگ

طبیعت چای اولانگ سرد می باشد. چای اولانگ حاوی مقادیر بالای آنتی اکسیدان و ترکیبات فنولی، ویتامین های A، B، C، E و ویتامین K، کلسیم، منگنز، مس، کاروتین، سلنیوم، پتاسیم، اسید فولیک و نیاسین آمید، کافئین، تئوفیلین و تئوبرومین می باشد.

فرآیند تولید چای اولانگ تقریبا شبیه به چای سیاه است با این تفاوت که مرحله تخمیر خیلی کوتاه تر است و این باعث می شود طعم چای اولانگ اندکی ضعیف تر از چای سیاه و رنگ آن قرمز یا زرد باشد.

تاریخچه ی پیدایش این چای به اواسط سال 1300 میلادی در زمان سلسله مینگ در چین باز می گردد. در حال حاضر بهترین و گران ترین چای اولانگ ارگانیک در کوه وویی، نزدیک استان فوجیان چین تهیه می شود.

زمان و مقدار مصرف چای اولانگ

گفته شده که بهترین میزان مصرف چای اولانگ، دو فنجان چای در روز بوده که بهتر است یکی را صبح ناشتا (30 دقیقه قبل از صبحانه) و یکی را 30 دقیقه قبل یا بعد از وعده ی ناهار بنوشید.

طرز تهیه چای اولانگ

بهترین روش برای تهیه چای اولانگ این است که 3 گرم برگ های چای اولانگ خشک شده را در 200 میلی لیتر آب داغ (80 درجه سانتیگراد) بریزید و برای 5 تا 10 دقیقه بگذارید تا دم بکشد.

ارزش غذایی چای اولانگ (1 فنجان)

  • کالری : 2.4
  • کربوهیدرات : 0.4 گرم

منابع : organicfactsstylecraze

🔥 برای مشاهده سریع جدیدترین فال های امروز روی دکمه زیر کلیک فرمایید

فال ام را نشان بده

فال حافظ کوکا