فلافل یکی از غذا های خوشمزه و پرطرفدار در بین عرب ها و اهوازی هاست که با نخود ئ سبزیجات معطر تهیه می شود و برای گیاهخواران و افراد وگان هم مناسب می باشد.
ما در این مقاله از سایت کوکا طرز تهیه فلافل خانگی با گشنیز و سیب زمینی را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم برای تهیه فلافل خانگی
- نخود: 500 گرم
- پیاز: 1 عدد
- سیب زمینی:1 عدد
- سیر: 4 حبه
- برگ گشنیز، خرد شده: یک دوم پیمانه
- تخم گشنیز، آسیاب شده: 1 قاشق چای خوری
- زیره، آسیاب شده:1 قاشق چای خوری
- نمک: 2 قاشق چای خوری
- پودر فلفل سیاه: نصف قاشق چای خوری
- پودر فلفل قرمز: نصف قاشق چای خوری
- آب لیموی تازه: 2 قاشق چای خوری
- روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری
- آرد: 1 قاشق غذاخوری
- روغن کنجد
طرز تهیه فلافل با گشنیز
نخود ها را 24 ساعت در آب سرد خیس کنید و آب آن را عوض کنید تا نفخ نخود ها گرفته شود.
نخود خام خیس خورده، پیاز و سیب زمینی را در غذاساز یا چرخ گوشت بریزید تا له شود، به این مواد سیر رنده شده، گشنیز خرد شده، تخم گشنیز، زیره، نمک، فلفل قرمز، آرد و روغن زیتون را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.
مواد را دو ساعت در یخچال بگذارید و سپس در روغن کنجد سرخ کنید، فلافل های شما حاضر است.
🔥 برای مشاهده سریع جدیدترین فال های امروز روی دکمه زیر کلیک فرمایید