طرز تهیه فلافل خانگی خوشمزه و ترد با گشنیز و سیب زمینی

فلافل یکی از غذا های خوشمزه و پرطرفدار در بین عرب ها و اهوازی هاست که با نخود ئ سبزیجات معطر تهیه می شود و برای گیاهخواران و افراد وگان هم مناسب می باشد.

ما در این مقاله از سایت کوکا طرز تهیه فلافل خانگی با گشنیز و سیب زمینی را به شما آموزش می دهیم.

فلافل
فلافل

مواد لازم برای تهیه فلافل خانگی

  • نخود: 500 گرم
  • پیاز: 1 عدد
  • سیب زمینی:1 عدد
  • سیر: 4 حبه
  • برگ گشنیز، خرد شده: یک دوم پیمانه
  • تخم گشنیز، آسیاب شده: 1 قاشق چای خوری
  • زیره، آسیاب شده:1 قاشق چای خوری
  • نمک: 2 قاشق چای خوری
  • پودر فلفل سیاه: نصف قاشق چای خوری
  • پودر فلفل قرمز: نصف قاشق چای خوری
  • آب لیموی تازه: 2 قاشق چای خوری
  • روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری
  • آرد: 1 قاشق غذاخوری
  • روغن کنجد

طرز تهیه فلافل با گشنیز

نخود ها را 24 ساعت در آب سرد خیس کنید و آب آن را عوض کنید تا نفخ نخود ها گرفته شود.

نخود خام خیس خورده، پیاز و سیب زمینی را در غذاساز یا چرخ گوشت بریزید تا له شود، به این مواد سیر رنده شده، گشنیز خرد شده، تخم گشنیز، زیره، نمک، فلفل قرمز، آرد و روغن زیتون را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.

مواد را دو ساعت در یخچال بگذارید و سپس در روغن کنجد سرخ کنید، فلافل های شما حاضر است.

🔥 برای مشاهده سریع جدیدترین فال های امروز روی دکمه زیر کلیک فرمایید

فال ام را نشان بده

فال حافظ کوکا