طرز پخت کینوا و روش تهیه یک سالاد خوشمزه خانگی با آن

کینوا یکی از مغذی ترین دانه های خوراکی است که فواید و خواص زیادی برای سلامتی دارد و چون گلوتن ندارد و حاوی مقادیر بالای پروتئین و فیبر می باشد به عنوان بهترین جایگزین گندم معرفی شده است.

در ادامه همراه ما باشید تا با روش پخت کینوا برای درست کردن غذا و طرز تهیه یک سالاد خوشمزه با آن بیشتر شوید؛

مواد لازم برای پخت کینوا

  • کینوا – 2 فنجان
  • آب – 2.5 فنجان

نحوه پخت کینوا به صورت کته

نحوه پخت کینوا به صورت کته
نحوه پخت کینوا به صورت کته

کینوا را با آب گرم خوب بشویید. در یک قابلمه آب بریزید و بگذارید به جوش آید، کینوا را به آن اضافه کرده و بگذارید به مدت 10 تا 15 دقیقه بجوشد تا آب آن خشک شود، حالا با یک قاشق کینوا پخته شده را هم بزنید تا کمی سرد شود.

کینوا شما آماده است در ظرفی بریزید و سرو کنید.

طرز تهیه کینوا در مایکروویو

طرز تهیه کینوا در مایکروویو
طرز تهیه کینوا در مایکروویو

کینوا را خوب با آب گرم بشویید و در یک ظرف مخصوص مایکروویو بریزید، دو فنجان آب به آن اضافه کنید و درب ظرف را بپوشانید.

ظرف را در مایکروویو بگذارید و اجازه دهید به مدت 6 دقیقه بپزد تا کمی از آب آن تبخیر شود. حالا درب ظرف را بردارید و هم بزنید، دوباره درب را بگذارید و اجازه دهید به مدت 10 دقیقه ی دیگر در مایکروویو بپزد تا نرم و پخته شود.

کینوا آماده است، در ظرفی بریزید و سرو کنید.

روش تهیه کینوا در پلوپز

روش تهیه کینوا در پلوپز
روش تهیه کینوا در پلوپز

کینوا را خوب با آب گرم بشویید. در پلوپز دو فنجان آب را با 1.5 فنجان کینوا ترکیب کنید و بگذارید به مدت 30 دقیقه بپزد تا نرم و له شود.

کینوا آماده است، در ظرفی بریزید و سرو کنید.

طرز تهیه سالاد خوشمزه کینوا با نخود

طرز تهیه سالاد کینوا
طرز تهیه سالاد کینوا

مواد لازم برای تهیه سالاد کینوا

  • کینوا – 1 فنجان
  • آب – 2 فنجان
  • نخود پخته شده یا جوانه نخود – نصف فنجان
  • خیار – 1 عدد
  • فلفل دلمه ای قرمز – 1 عدد
  • پیاز قرمز – 1 عدد
  • جعفری خرد شده – 1 فنجان
  • روغن زیتون – ¼ فنجان
  • آب لیمو ترش تازه – ¼ فنجان
  • سرکه بالزامیک – 1 قاشق غذا خوری
  • سیر تازه – 2 حبه
  • نمک و فلفل سیاه – به مقدار دلخواه

آموزش درست کردن سالاد کینوا

  1. کینوا را با آب گرم بشویید و به صورت کته درست کنید
  2. خیار، فلفل دلمه ای قرمز و پیاز قرمز را ریز خرد کنید
  3. در یک کاسه ی بزرگ کینوا پخته و سرد شده، نخود پخته شده یا جوانه نخود، خیار، فلفل دلمه ای، پیاز و جعفری خرد شده را با هم ترکیب کنید و کنار بگذارید
  4. در یک کاسه کوچک، روغن زیتون، آب لیمو ترش تازه، سرکه بالزامیک، سیر رنده شده و نمک و فلفل را با هم ترکیب کنید و بر روی مواد سالاد بریزید، خوب با هم ترکیب کنید و بگذارید 10 دقیقه بماند تا مواد به خورد هم بروند
  5. سالاد کینوا آماده است، در ظرفی بریزید و سرو کنید. نوش جان!

شرایط نگهداری کینوا

  1. کینوا خشک و خام را می توان برای یک سال در یک ظرف در بسته در جای خشک و خنک نگهداری کرد
  2. کینوا خشک و خام را می توان به مدت 2 سال در یخچال نگهداری کرد
  3. کینوا پخته شده را می توان برای 3 روز در یخچال درون یک ظرف در بسته نگه داشت، فراموش نکنید که کینوا پخته شده را نباید بیش از 2 ساعت خارج از یخچال گذاشت

در ادامه بخوانید : خواص کینوا چیست؟


منابع : cookieandkate