طرز تهیه سوپ عدس و اسفناج و جعفری ساده و خوشمزه مدیترانه ای

طرز تهیه سوپ عدس با اسفناج و جعفری و گوجه فرنگی
طرز تهیه سوپ عدس

سوپ عدس از غذا های خوشمزه و پرطرفدار برای گیاهخوران و افراد وگن است که پروتئین زیادی دارد و به راحتی با استفاده از عدس سبز، قرمز و سیاه و انواع سبزیجات تازه تهیه می شود.

ما در این مقاله از سایت کوکا به طور کامل آموزش درست کردن سوپ عدس و اسفناج و جعفری خانگی ساده و خوشمزه با گوجه فرنگی را ارائه کرده ایم. با ما همراه باشید!

مواد لازم برای تهیه ی سوپ عدس

  • بلغور گندم – نصف فنجان
  • عدس – یک و نیم فنجان
  • اسفناج – 4 فنجان
  • جعفری – نصف فنجان
  • روغن زیتون – 2 قاشق سوپ خوری
  • پیاز خرد شده – 2 عدد
  • سیر – دو حبه
  • رزماری – 1 قاشق سوپ خوری
  • برگ بو – 1 برگ
  • گوجه فرنگی – 400 گرم
  • رب گوجه فرنگی – یک چهارم فنجان
  • نمک دریایی – 2 قاشق چای خوری
  • فلفل قرمز – یک چهارم قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه – به مقدار دلخواه

طرز تهیه سوپ عدس ساده و خوشمزه

ابتدا مقداری روغن را در تابه ای بریزید و پیاز و سیر خرد شده را در آن تفت دهید، رزماری، برگ بو و فلفل قرمز را به پیاز ها اضافه کنید و کمی تفت دهید.

بلغور گندم را بشویید و به مواد اضافه کنید و بگذارید به مدت 5 دقیقه تفت بخورد. همه ی مواد را در یک قابلمه بزرگ بریزید و گوجه فرنگی های پوست گرفته و خرد شده و رب گوجه فرنگی را به سوپ اضافه می کنید.

10 فنجان آب را به قابلمه اضافه کنید و عدس را به ترکیبات قبلی افزوده و حرارت را زیاد می کنید تا سوپ به جوش آید. حالا شعله را کم کنید و سپس در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید به مدت 25 دقیقه به آرامی بپزد.

در مرحله ی آخر فلفل سیاه، نمک، اسفناج و جعفری خرد شده را اضافه کرده و بگذارید به مدت 10 دقیقه دیگر هم بپزد تا جا بیفتد.

سوپ عدس مدیترانه ای آماده است، در ظرفی بریزید و با برگ جعفری تزیین کنید.

فال روزانه کوکا