طرز تهیه سوپ دال عدس رژیمی و مجلسی خوشمزه هندی با کدو تنبل (کدو حلوایی)

طرز تهیه سوپ دال عدس
طرز تهیه سوپ دال عدس

سوپ دال عدس یکی از انواع غذا های ساده و خوشمزه است که به آسانی تهیه می شود و به عنوان یک وعده ی غذایی مقوی برای نوزادان و کودکان، گیاهخواران و افراد وگن محسوب می شود.

ما در این مقاله از سایت کوکا به طور کامل آموزش درست کردن سوپ دال عدس خانگی خیلی خوشمزه با کدو تنبل و رب انار را برای شما ارائه کرده ایم. با ما همراه باشید!

مواد لازم برای تهیه سوپ دال عدس رژیمی

  • پیاز – 1 عدد
  • سیر – 2 حبه
  • عصار سبزیجات – 3 فنجان
  • دال عدس – نصف فنجان
  • کدو تنبل – 1 فنجان
  • پودر کاری (به دلخواه) – 1 قاشق غذا خوری
  • پودر دارچین – 1 قاشق چای خوری
  • گرام ماسالا – 1 قاشق چای خوری
  • فلفل – 1 قاشق چای خوری
  • سیب زمینی – 1 عدد
  • رب انار – 2 قاشق غذا خوری

طرز تهیه سوپ دال عدس و کدو تنبل

پیاز را ریز خرد کنید و در یک قابلمه بدون روغن کمی تفت دهید، مقداری آب به آن اضافه کنید و بگذارید به مدت 2 دقیقه بپزد.

سیر های خرد شده را اضافه کنید و بگذارید بپزد تا آب آن کامل خشک شود. در این مرحله عصاره سبزیجات، دال عدس و سیب زمینی خرد شده را اضافه کنید و بگذارید تا به جوش آید. وقتی که آب به جوش آمد، شعله را کم کنید و بگذارید با حرارت ملایم بپزد.

پس از 15 دقیقه که دال عدس ها نرم شدند، کدو تنبل پوره شده و ادویه ها را اضافه کنید و بگذارید 5 دقیقه دیگر بپزد تا جا بیفتد.

سوپ دال عدس و کدو تنبل شما آماده است، در ظرفی بکشید و آن را با رب انار و مقداری گشنیز تزیین کنید و با نان سرو کنید.