طرز تهیه خورش کرفس بدون گوشت گیاهی خوشمزه با نعنا جعفری و قارچ

روش پخت خورش کرفس خوشمزه مناسب گیاهخواران

در این مطلب شما را با روش پخت خورش کرفس گیاهی خانگی و خوشمزه با سبزیجات معطر نعناع و جعفری و سویا و قارچ به جای گوشت آشنا خواهیم کرد.

طرز تهیه خورش کرفس گیاهی
طرز تهیه خورش کرفس گیاهی

مواد لازم برای تهیه ی خورش کرفس

  • نمک و فلفل و زرچوبه
  • کرفس متوسط 3 عدد
  • روغن به مقدار لازم
  • سویا خورشتی 100 گرم
  • نعنا خشک یک قاشق غذاخوری
  • پیاز بزرگ 1 عدد
  • آنغوره 3 قاشق غذاخوری
  • جعفری خرد شده 100 گرم
  • عصاره سبزیجات 2 عدد
  • آبلیمو به مقدار لازم
  • قارچ دکمه ای متوسط 100 گرم
  • زعفران یک قاشق چایخوری

طرز تهیه خورش کرفس بدون گوشت

کوکا : پیاز را بصورت نگینی خرد کرده با کمی روغن سرخ می کنیم . سویای درشت را به مدت 5 دقیقه در آب داغ خیس کرده و پس از این که پیاز به رنگ طلایی در آمد آب سویا را گرفته و آنرا داخل پیاز و روغن می ریزیم و کمی تفت می دهیم.

نمک و فلفل و عصاره سبزیجات را هم اضافه کره و خوب تفت می دهیم تا پیازها خوب له شود. آبغوره را داخل سویا می ریزیم و خوب به هم می زنیم. ساقه های کرفس را به اندازه دلخواه خرد می کنیم و با جعفری خرد شده در ظرفی دیگر کمی سرخ می کنیم.

کرفس سرخ شده را با مواد فوق مخلوط نموده و همراه 5 تا 6 لیوان آب می گذاریم خوب بپزد و آب خورشت به اندازه شود. بعد یک قاشق غذاخوری نعنا را با کمی زردچوبه و 2 قاشق روغن به صورت نعنا داغ درست کرده داخل خورش می ریزیم. آبلیمو را نیز اضافه می کنیم . زعفران را در کمی آب جوش حل کرده، اواخر طبخ به خورش اضافه می کنیم و اجازه می دهیم خورش خوب جا بیفتد.

در صورت تمایل می توانید 100 گرم قارچ را خرد کرده کمی سرخ کنید و در اواخر طبخ به خورش اضافه نمایید.

در ادامه بخوانید : خواص کرفس برای لاغری

🔥 برای مشاهده سریع جدیدترین فال های امروز روی دکمه زیر کلیک فرمایید

فال ام را نشان بده

فال حافظ کوکا