طرز تهیه خورش کرفس بدون گوشت گیاهی خوشمزه با نعنا جعفری و قارچ

664

طرز تهیه و روش پخت خورش کرفس خوشمزه مناسب گیاهخواران

در این مطلب شما را با روش پخت خورش کرفس گیاهی خانگی و خوشمزه با سبزیجات معطر نعناع و جعفری و سویا و قارچ به جای گوشت آشنا خواهیم کرد.

طرز تهیه خورش کرفس گیاهی
طرز تهیه خورش کرفس گیاهی

مواد لازم برای تهیه ی خورش کرفس خوشمزه

نمک و فلفل و زرچوبه

کرفس متوسط 3 عدد

روغن به مقدار لازم

سویا خورشتی 100 گرم

نعنا خشک یک قاشق غذاخوری

پیاز بزرگ 1 عدد

آنغوره 3 قاشق غذاخوری

جعفری خرد شده 100 گرم

عصاره سبزیجات 2 عدد

آبلیمو به مقدار لازم

قارچ دکمه ای متوسط 100 گرم

زعفران یک قاشق چایخوری

طرز تهیه خورش کرفس بدون گوشت

کوکا : پیاز را بصورت نگینی خرد کرده با کمی روغن سرخ می کنیم . سویای درشت را به مدت 5 دقیقه در آب داغ خیس کرده و پس از این که پیاز به رنگ طلایی در آمد آب سویا را گرفته و آنرا داخل پیاز و روغن می ریزیم و کمی تفت می دهیم.

نمک و فلفل و عصاره سبزیجات را هم اضافه کره و خوب تفت می دهیم تا پیازها خوب له شود. آبغوره را داخل سویا می ریزیم و خوب به هم می زنیم. ساقه های کرفس را به اندازه دلخواه خرد می کنیم و با جعفری خرد شده در ظرفی دیگر کمی سرخ می کنیم.

کرفس سرخ شده را با مواد فوق مخلوط نموده و همراه 5 تا 6 لیوان آب می گذاریم خوب بپزد و آب خورشت به اندازه شود. بعد یک قاشق غذاخوری نعنا را با کمی زردچوبه و 2 قاشق روغن به صورت نعنا داغ درست کرده داخل خورش می ریزیم. آبلیمو را نیز اضافه می کنیم . زعفران را در کمی آب جوش حل کرده، اواخر طبخ به خورش اضافه می کنیم و اجازه می دهیم خورش خوب جا بیفتد.

در صورت تمایل می توانید 100 گرم قارچ را خرد کرده کمی سرخ کنید و در اواخر طبخ به خورش اضافه نمایید.