شیر برنج یکی از بهترین انواع شیر های گیاهی خوشمزه است که با استفاده از برنج سفید یا برنج قهوه ای خام تهیه می شود و به دلیل مقادیر بالای ویتامین ها و مواد معدنی که دارد برای سلامتی گیاهخواران، افراد وگن و خام گیاهخواران مفید است.
ما در این مقاله از سایت کوکا آموزش درست کردن شیر برنج گیاهی ساده و خوشمزه خانگی را برای شما ارائه کرده ایم. با ما همراه باشید!
مواد لازم برای تهیه شیر برنج گیاهی
- برنج سفید یا برنج قهوه ای (خیس خورده) – 1 فنجان
- آب – 3 فنجان
- شیرین کننده – به دلخواه (خرما، شیره خرما، انجیر یا شکر قهوه ای)
- طعم دهنده – به دلخواه (وانیل، دارچین یا پودر کاکائو)
طرز تهیه شیر برنج خوشمزه
برنج خام را تمیز بشویید، در آب سرد بریزید و به مدت 8 ساعت در یخچال بگذارید تا خیس بخورد. روز بعد برنج آبکش شده و سه فنجان آب را در مخلوط کن بریزید و بگذارید خوب با هم ترکیب شوند.
شیر برنج به دست آمده را از صافی رد کنید و به دلخواه با کمی شیرین کننده طبیعی و همچنین طعم دهنده هایی مانند وانیل، پودر دارچین یا پودر کاکائو ترکیب کرده و میل کنید.
ارزش غذایی شیر برنج (100 گرم)
کالری : 47
چربی : 0.9 گرم
کربوهیدرات : 9.1 گرم
پروتئین : 0.2 گرم
قند : 5 گرم
🔥 برای مشاهده سریع جدیدترین فال های امروز روی دکمه زیر کلیک فرمایید