قبلا در مقاله خواص کیمچی کره ای به بررسی فواید یکی از بهترین و پر خاصیت ترین غذا های کره ای پرداخته ایم.
کیمچی یک غذای تخمیر شده است که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود، با التهاب مبارزه کرده و برای لاغری و کاهش وزن مفید می باشد.
در ادامه همراه کوکا باشید تا با روش درست کردن کیمچی خانگی ساده و خوشمزه کره ای اصل با کاهو چینی در منزل بیشتر آشنا شوید.
مواد لازم
- کاهوی چینی – 1 عدد
- نمک درشت کره ای – 1 فنجان
- آب – 5 فنجان
- ترب کره ای – 1.5 کیلو گرم
- پیازچه – 3 عدد
- خردل چینی (اختیاری) – 3 برگ بزرگ
ادویه ها
- پودر برنج شیرین (آن را با 1/2 فنجان آب مخلوط کنید، روی حرارت کم بجوشانید تا یک خمیر حاصل شود و سپس بگذارید خنک شود) – 1 قاشق غذا خوری
- فلفل قرمز – 1/2 فنجان
- پوره کدو تنبل – 1/2 فنجان
- سیر خرد شده – 2 قاشق غذا خوری
- زنجبیل رنده شده – 1 قاشق چای خوری
- سس سویا – 2 قاشق غذا خوری
- نمک – 2 قاشق غذا خوری
- اشنه دریایی خشک (1 قطعه بزرگ اشنه دریایی را در 2 فنجان آب به مدت 10 دقیقه بجوشانید) – 1 قاشق غذا خوری
طرز تهیه
1. کاهو چینی را تمیز بشویید، سپس از وسط به دو قسمت تقسیم کنید هر قسمت را دوباره به دو قسمت مساوی تقسیم کنید حالا باید چهار قسمت کاهوی چینی داشته باشید.
2. در یک کاسه بزرگ، 1/2 فنجان نمک را در 5 فنجان آب حل کنید. هر قسمت کاهوی چینی را به طور کامل در آب نمک فرو کنید.
3. حالا برگ های بیرونی را هم نمک بزنید و بگذارید 6 – 8 ساعت کنار بمانند.
4. در یک کاسه ی کوچک ادویه های کیمچی را با هم ترکیب کنید؛ پودر برنج، پودر فلفل قرمز، پوره کدو تنبل، سیر و زنجبیل خرد شده، سس سویا، اشنه دریایی و نمک را کامل با هم ترکیب کنید.
5. کاهو ها را خوب بشویید و آبکشی کنید.
6. در یک کاسه بزرگ ترب های کره ای را به صورت خلالی خرد کنید، پیازچه ها و خردل چینی را خرد کرده و با هم ترکیب کنید.
7. حالا ادویه ها را با ترکیب ترب و پیازچه و خردل چینی مخلوط کنید و بگذارید 30 تا 60 دقیقه بماند تا مواد به خورد هم بروند.
8. یکی از چهار قسمت کاهو ها را بردارید، قسمت سخت ساقه ی کاهو را از برگ ها جدا کنید فقط به اندازه ای بماند که برگ ها را کنار هم نگه دارد.
لا به لای برگ های کاهو از ترکیب ادویه ها و سبزیجات بریزید و برگ ها را بر روی هم بگذارید.
همه ی کاهو ها را به مواد آغشته کنید و سپس آن ها را در یک ظرف شیشه ای یا پلاستیکی بگذارید و بر روی هم فشار دهید تا هوایی بین آن باقی نماند و درب ظرف را ببندید.
9. بسته به اینکه چقدر سریع می خواهید کیمچی شما برسد، آن را به مدت 1 تا 2 روز در دمای اتاق بگذارید و سپس به مدت دو هفته در یخچال نگهدارید تا کیمچی آماده مصرف شود.
منبع : koreanbapsang
🔥 برای مشاهده سریع جدیدترین فال های امروز روی دکمه زیر کلیک فرمایید